Carmen Negoita s-a distrat si a gatit recent dulciuri sanatoase, la workshop-ul din magazinul Bioritmo RO deschis in Afi Palace Cotroceni.
Fiecare om este constient de nevoia de intoarcere la natura. Intr-o lume orientata spre consum, aceasta nevoie este din ce in ce mai greu de satisfacut.
In pofida logicii, este tot mai costisitor sa te alimentezi si sa tanjesti dupa regulile normalitatii. Timpul investit in cautarea alimentelor sanatoase si preturile prohibitive practicate in majoritatea cazurilor obliga oamenii, de cele mai multe ori, sa cedeze comoditatii si sa renunte la principiile BIO.

Ce ne propune Carmen Negoita

Adepta a unui stil de viata sanatos, Carmen Negoita, cunoscuta publicului pentru pasiunea sa pentru moda (are un blog de moda), a propus publicului si jurnalistilor prezenti la magazinul Bioritmo din incinta Afi Palace Cotroceni cateva retete sanatoase: bomboane care nu sunt dulci, dar care sunt delicioase!
"Aveam 58 de kilograme, iar acum am ajuns sa cantaresc 54 de kilograme! Sunt anumite mese pe care le iau din lichide! Beau multe milk-shake-uri facute cu lapte de curmale sau lapte de migdale raw vegan. Mananc o banana o data la doua - trei zile, in aceste milk shake-uri. Mai beau si milk shake din lapte de chia si mananc salate cu tot felul de seminte! Nu mananc deloc prajeli si gatesc mai mult la cuptor", ne-a spus Carmen Negoita, care arata senzational.
Acum, Carmen face un curs de formatori si vrea sa ia un atestat de nutritionist. In perspectiva, se gandeste sa scrie chiar si o carte cu retete.
"Vreau sa tiparesc o carte cu retete sanatoase, avand in vedere ca am un restaurant raw vegan la Afi Palace Cotroceni numit Rawyal brunch & cakes (www.rawyal.ro, pe care il vom lansa oficial in luna octombrie). Toata lumea spune ca mancarea raw vegana nu are gust, dar nu este asa! Dovada sunt retetele pe care le avem la restaurantul nostru, unde lucram in familie", a mai precizat Carmen Negoita.
Deseori, stilista Adina Buzatu vine aici si mananca o placinta delicioasa cu menta.

Magazinul Bioritmo

In curand, cumperi BIO la preturi naturale si online pe www.bioritmo.ro.
Magazinele Bioritmo sunt in Afi Palace Cotroceni, pe Bd. Vasile Milea, nr.4, sector 6 si in Promenada, Calea Floreasca 246 B, sector 1.
Plecand de la sloganul "Cumperi BIO la preturi naturale", Bioritmo importa marci de top sau desface produse locale certificate, in cadrul retelei proprii de magazine, precum si prin intermediul shop-ului online www.bioritmo.ro.