Cautare

2079 de rezultate pentru "afi cotroceni decshis" (8.45 secunde)
Compania RCS&RDS asigura acoperire WiFi si in mall-urile Afi Palace Cotroceni, terasa centrului comercial Baneasa Shopping City si restaurantele Ancuta si Dynasty din Bucuresti Mall (Mall Vitan), restaurantele Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, La Jaratic, La Mitocanu, Malagamba, N.Tonita nr.3, Niste Domni si Fiii, Promenada, Casa Mara, Robinhood, Excalibur, The Floor si pe str.
Va reamintim ca toti cei care doresc pot dona carti in librariile partenere din București - libraria Carturesti (Verona, Muzeul Taranului Roman, AFI Palace Cotroceni), libraria Mihai Eminescu din Piața Universitatii si libraria Bastiliei din Piata Romana sau pot face donatii financiare pe site-ul organizatiei, in sectiunea dedicata campaniei - http://www.worldvision.ro/cartipentrucopii.php.
Filmul a avut avanpremiera iN Romania miercuri, 23 martie, la IMAX Afi Palace Cotroceni. Pelicula ii pune fata in fata pe doi dintre cei mai iubiti super eroi de la Hollywood si are un buget urias, de peste 400 de milioane de dolari.
Peter Dinklage, Melissa McCarthy, Kristen Bell, Kathy Bates, a avut vizionarea cu presa aseara, la Cinema City din Afi Palace Cotroceni.
Andreea Cocoranu este o tanara pe care am descoperit-o pe Facebook, citind articole despre filmul Allied (Aliatul) cu Brad Pitt si Marion Cotillard, pe care l-am vazut aseara, la Cinema City Afi Palace Cotroceni.
Arad (Cinema City), Bacau (Cinema City), Braila (Cinema City), Bucuresti (Cinema City ParkLake, AFI Cotroceni, Mega Mall, Sun Plaza), Constanța (City Park Cinema City), Galati (cinema City), Caransebes (Cinema 3D Luna), Cluj Napoca (Cinema City Iulius Mall), Targu Mures (Cinema Arta si Cinema City), Oradea (Cinema Palace), Oravița (Cinema 3D-Casa de Cultura), Ploiesti (Cinema City Shopping City), Resita (Cinema Dacia), Sfantu Gheorghe (Cinema Arta, din 27 ianuarie), Suceava (Cinema City), Timisoara (Cinema City Shopping City) si Vulcan (Cinema Luceafarul).
Calatoria fantastica a Maronei va cuceri inimile spectatorilor vineri seara, de la ora 19:30, la Cinema City, in Afi Cotroceni, in prezenta echipei care a creat-o pe adorabila catelusa cu nasul in forma de inima.
Demersul World Vision Romania poate fi sustinut, pana in data de 31 mai, prin donatii financiare pe site-ul organizatiei, in sectiunea dedicata campaniei -www.worldvision.ro/cartipentrucopii.php, cat si prin donatii de carti in librariile partenere din Bucuresti - libraria Carturesti (Verona, Muzeul Taranului Roman, AFI Palace Cotroceni), libraria Mihai Eminescu din Piața Universitatii si libraria Bastiliei din Piata Romana - si din tara.
Accesoriile Carpisa le puteti gasi in Baneasa Shopping City si Afi Palace Cotroceni Bucuresti, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Cluj Napoca, dar si online pe www.shoes.ro.
Floreasca, Mega depozitul Voluntari, Kaufland Mihai Bravu, Bd-ul Basarabia, Piata Alba Iulia, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni si Macromall Brasov.
Gaisit la vanzare produsele Bioritmo in magazinul Bioritmo din Afi Palace Cotroceni (Bd. Vasile Milea nr. 4, Bucuresti) si in magazinul online www.bioritmo.ro.
- Magazinele MOA din Piata Romana, Afi Palace Cotroceni si Sun Plaza sunt amenajate dupa noul concept, iar restul magazinelor se vor face treptat.
Palatul Cotroceni are o istorie de peste 300 de ani. ... Palatul Cotroceni nu este insa un loc prielnic pentru dreapta, poate si pentru ca, atat cat a stat aici, nu s-a ingrijit sa reconstruiasca biserica daramata de Ceausescu. Palatul Cotroceni se pregateste pentru a primi un nou locatar.
Pentru prima data, presedintele Traian Basescu a primit colindatori la Palatul Cotroceni, noul sau loc de munca. In sala Unirii a Palatului Cotroceni, langa bradul impodobit, au cantat colinde de Craciun trei grupuri:
Discutiile de la Moscova dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, s-au incheiat cu o concluzie, care n-ar insemna altceva decat reactivarea “firului rosu“ dintre Cotroceni si Kremlin.
Convocarea partidelor politice la Palatul Cotroceni a fost un prilej pentru acestea sa se planga de actiunile presedintelui. ... Social-democratii i-au spus presedintelui ca solutia nu se afla la Cotroceni, ci la parlament care, conform Constitutiei, are mijloacele necesare pentru reglementarea raporturilor cu guvernul.
Presedintele interimar a prezentat ieri configuratia echipei cu care va lucra la Cotroceni si a precizat ca oamenii pe care si-i va aduce de la Senat vor lucra pe baza de delegari.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, ieri, la Cotroceni cu partidele parlamentare. ... PSD a terminat deja consultarile de la Cotroceni. ... Cei care au incheiat ziua au fost liderii Partidului Conservator care au ajuns la Cotroceni la ora 17.00.
Toti comentatorii s-au grabit sa ia in discutie doua dintre fumigenele Elenei Udrea, prima legata de succesorul lui Traian Basescu la Cotroceni si a doua despre daramarea zidului Parlamentului.
google-analytics.com