Cautare

62268 de rezultate pentru "accidentul din data de 13 12 2009 in bihor" (4.81 secunde)
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click! si cotidianul quality Jurnalul National, conform datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare a treia parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Federatia Patronilor Bihor (FPB), Camera de Comert si Industrie, Consiliul Local al IMM Oradea si Unimpresa Bihor au semnat ieri un parteneriat cu Consiliul Judetean Bihor care are drept tinta consolidarea legaturilor dintre mediul institutional si mediul de afaceri.
Biroul Permanent Judetean al PNL Bihor a decis duminica dimineata in unanimitate ruperea protocolului incheiat cu PD Bihor. Presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa (foto), considera ca vinovat este liderul PD Bihor, preocupat mai mult de propria-i imagine.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare prima parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Trei sferturi dintre bihoreni au dat un vot de blam intregii clase politice, neprezentandu-se la niciunul din cele doua procese electorale care au avut loc duminica - alegerile europarlamentare si referendumul initiat de presedintele Traian Basescu.
Saptamana viitoare, romanii isi aleg reprezentantii in cele doua Camere ale Parlamentului. Desi candidatii au facut eforturi financiare pentru a-si prezenta oferta electorala, din nefericire, o mare parte a populatiei inca nu stie ce voteaza si nu a auzit de alegeri uninominale.
Cu 69 de voturi "pentru", Vasile Blaga , candidatul coalitiei de guvernare, a castigat sefia Senatului. Titus Corlatean, candidatul USL (PSD si PNL) a obtinut 63 de voturi. ... USL sustine ca, in baza unei decizii a Curtii Constitutionale din 2005, PSD este singurul indreptatit sa aiba candidat la sefia Senatului.
Accidentul vascular cerebral: ... Steluta Indrei) Accidentul vascular cerebral reprezinta a doua cauza de mortalitate si invaliditate. ... Accidentul vascular cerebral (AVC) determina o grava afectare a calitatii vietii pacientilor.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, in ultima luna, mai multe controale operative la 552 de agenti economici, dintre care 522 au fost sanctionati.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare a doua parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Biroul Permanent Judetean al PNL Bihor a decis ieri, intr-o reuniune extraordinara, ruperea protocolului cu PD. Liberalii ii acuza pe democrati ca au incalcat sistematic intelegerea politica si au critici dure la adresa liderului PD Bihor.
TRAGEDIA AVIATICA din Apuseni: Medicul Radu Zamfir, audiat la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti (Autoare :
Autoritatile judetului au intrat deja in febra pregatirilor pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Pentru prima data in Romania, alegerile parlamentare se vor desfasura pe baza votului uninominal si nu a votului pe lista, dupa cum s-au desfasurat alegerile precedente.
"Orice exces de radiatii poate provoca dureri de cap, anxietate, stari depresive" • Magda Marincovici: Va rog sa ne formulati o definitie a accidentului vascular cerebral, diferita de cea gasita intr-un dictionar de specialitate, o definitie care sa rezulte din vasta dumneavoastra experienta?
Camera de Comert si Industrie Bihor in calitate de beneficiar, avand ca parteneri Agentia de Dezvoltare a judetului Hajdú Bihar si Camera de Comert si Industrie Hajdú Bihar (Ungaria), a realizat si a lansat proiectul "Unitate si diversitate in turismul Euroregiunii Bihor-Hajdú Bihar".
Noua generatie de politicieni din Bihor a iesit la antrenament direct pe terenul seniorilor. Membrii Consiliului Judetean al Tinerilor Bihor (CJT) joaca cu tupeu modelul seniorilor. ... Ieri, la prima sedinta a Consiliului Judetean al Tinerilor Bihor, cei 35 de tineri politicieni si-au jucat impecabil rolurile de alesi ai judetului.
google-analytics.com