Cautare

4076 de rezultate pentru "accidente rutiere 30 12 2010 in tulcea" (3.98 secunde)
La data de 29 iulie 2010, in jurul orei 21.30, S. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Comisarul sef Dorin Colidiuc, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta si comisarul sef Traian Manzala (foto), fostul sef al DGA Constanta, sunt de cateva luni avocati cu acte in regula ai Baroului Tulcea.
In ultimul an au fost confiscate doua autoturisme si doua barci, donate apoi de Fisc unor manastiri si unei primarii din tara. Directorul Finantelor nu stie sau nu vrea sa spuna cum au fost repartizate masinile tocmai in Tulcea si Mehedinti.
Banca Romana de Dezvoltare apartinand Grupului Societe Generale si-a extins in ultimii patru ani reteaua nationala de sucursale si agentii de la 200 de unitati la 800, cate functioneaza in prezent pe intregul teritoriu al Romaniei, a aratat ieri Bogdan Niculescu, directorul executiv delegat al Grupului BRD Constanta si Tulcea.
Registrul Auto Roman (RAR) detine, la nivel national, doar 44 de autovehicule-laborator cu care echipe mixte, formate din reprezentanti ai Politiei Rutiere si ai RAR, vor verifica daca anvelopele corespund cu noua legislatie, valabila de luna viitoare.
Cea de-a doua editie a Galei Premiilor Sigurantei Rutiere aduna si in acest an cele mai responsabile persoane, organizatii neguvernamentale, companii si institutii publice din Romania, preocupate de road safety. In acest an, Gala are o serie impresionanta de categorii: ... PREMIUL AUTORITATII RUTIERE ROMANE 2.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. Radarele fixe, suspendate in 2009, nu se reintroduc acum! ... In ultima perioada s-a tot vorbit despre reintroducerea radarelor fixe amplasate pe drumurile din Romania, radare care in 2009 au fost suspendate.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ... Cand a ajuns in dreptul unui imobil, datorita vitezei a pierdut controlul asupra directiei de mers, situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Iveco, care se afla parcat regulamentar pe partea dreapta.
Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. ... MARIA de 19 ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. ... n cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr.
La data de 14 octombrie 2010, in jurul orei 21.30, U. ... Cand a ajuns in dreptul refugiului statiei RATB "Pridvorului" a surprins si accidentat grav o persoana de sex feminin de aproximativ 30 - 35 ani, care a ramas neidentificata.
La data de 16 noiembrie 2010, in jurul orei 08:30, N. ... Bucurestii Noi, nu s-a asigurat la efectuarea virajului dreapta, moment in care a surprins si accidentat grav pe P.
La data de 23 noiembrie 2010, in jurul orei 11:20, O.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Sa ne aducem aminte ca in 2008 au urmat doua Ordonante de Urgenta care au modificat legislatia in sensul unei relaxari.
La data de 4 februarie 2011, in jurul orei 15:30, T. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului de la nr. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 07.08.2011, in jurul orelor 15.15, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe Sos. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 19.08.2011, in jurul orei 02.10, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Drumul Sarii din sectorul 4, pe V.
La data de 20.10.2011, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Stirbei Voda din sectorul 1, pe H. ... Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
La data de 28.11.2011, in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat, pe Str.
google-analytics.com