Cautare

6183 de rezultate pentru "accident in dolj radovan 19 11 2009" (3.59 secunde)
Firma Dova Construct, aflata in anturajul consilierului judetean Cosmin Enea, ar putea fi acuzata de distrugerea bunurilor statului, iar fosta conducere a Directiei pentru Tineret (DT) Dolj - de deturnare de fonduri.
Cele mai importante banci de pe piata romaneasca au raportat in primul semestru profituri in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut. Chiar daca institutiile si-au diminuat provizioanele, acestea au acordat in continuare credite, dar cu o mai mare atentie si cu garantii mai mari.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Sefii Finantelor doljene au fost mai intai reconfirmati in functie ieri-dimineata, apoi au primit un nou preaviz de 30 de zile. Mai multi sefi din DGFP Dolj si-au pierdut fotoliile tot incepand de ieri, cand a demarat reorganizarea interna a Fiscului.
FIFOR.RO/DESPRE/BIOGRAFIE/ FIFOR Mihai SENATORUL TAU IN COLEGIUL 2 DOLJ M-am nascut, intr-o familie de profesori, in municipiul Drobeta Turnu Severin, pe 10 mai 1970.
Inspectorii ITM Dolj au descoperit ca angajatorii invoca verbal criza financiara pentru a motiva neregulile pricinuite angajatilor. Din cauza conditiilor economice precare, munca la negru ia amploare in Craiova, au informat oficialii ITM.
PD Bistrita-Nasaud a castigat un nou mandat de primar in judetul Bistrita-Nasaud, in comuna Ilva Mare, unde au avut loc alegeri locale partiale, ajungand astfel sa detina in judet 21 de primarii.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Cat de avuti sunt parlamentarii care reprezinta judetul Dolj in legislativul roman? Am comparat declaratiile de avere din decembrie 2008 cu cele din iunie 2009, disponibile pe pagina de internet a Senatului Romaniei.
La sfarsitul lui 2009, datoriile erau de peste 4,5 miliarde de euro. ... Cabat sustine ca agentii fiscului au in calculator date precise despre evaziune, dar se fac ca n-o observa.
290/2009), pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru bovine, caprine si ovine, fermierii vor putea depune solicitarile incepand din 25 aprilie si pana pe 31 mai 2009, perioada fiind mai scurta decat anul trecut.
Demisia subprefectului de Dolj, Ion Groza, pune paie pe focul liberalilor din judet si ascute sabiile in partidele de coalitie. Scaunul de subprefect este destul de atractiv pentru politicienii de provincie din esaloanele doi si trei ale celor trei partide aflate momentan in coalitia de la guvernare.
Toate localitatile din Dolj au fost fotografiate din avion. Astfel, oltenii se pot mandri cu imagini in format digital cu ajutorul carora vor fi identificate imobilele de pe intreg teritoriul judetului.
Anul 2006 pare sa nu fi fost unul profitabil pentru deputatii si senatorii de Dolj. Cu mici exceptii, majoritatea au intrat in Uniunea Europeana cu aceleasi averi acumulate in 2005, dupa cum rezulta din declaratiile de avere ale acestora.
În acelasi timp, pedelistii ar urma sa stabileasca daca renunta sau nu la conducerea inspectoratului scolar. Dupa o pauza de doua saptamani, Biroul Politic Judetean de Coordonare a Coalitiei se va intalni din nou, la sfarsitul acestei saptamani, pentru a incerca sa treaca peste obstacolele care tin alianta PSD - PD-L intr-un inghet profund la nivelul Doljului.Întalnirea celor zeceÎn vederea punerii in practica a protocolului PSD - PD-L, care sta la baza coalitiei de guvernamant, cele doua partide au infiintat la nivel judetean un Birou Politic de Coordonare a Coalitiei, similar cu cel de la nivel national.
Prefectul de Dolj, Florin Stancu, este nemultumit de organigrama institutiei pe care o conduce, inclusiv de faptul ca majoritatea structurilor au subordonare tripla - atat fata de prefect, cat si fata de cei doi subprefecti.
ISJ Dolj nu are bani pentru decontarea navetei elevilor. In consecinta, datoriile acumulate de la inceputul anului si pana in prezent pentru decontarea transportului elevilor au ajuns la 1,2 milioane de lei.
google-analytics.com