Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (1.43 secunde)
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Greselile facute la completarea datelor in procesele-vebale au determinat Alianta D.A. PNL-PD sa solicite anularea alegerilor. Aceasta i-a cerut Biroului Electoral Central (BEC), printr-o adresa oficiala, anularea scrutinului din 28 noiembrie si a depus, totodata, o plangere la Parchetul ICCJ si la Politie.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
Primul lider european care l-a felicitat pe Traian Basescu pentru victoria in alegeri a fost presedintele Frantei, Jacques Chirac. Acesta i-a trimis ieri lui Basescu o scrisoare in care ii adreseaza “sincere felicitari“ si il asigura de sprijinul tarii sale pentru aderarea la Uniunea Europeana.
PSD ia in calcul posibilitatea sa voteze de partea Guvernului Tariceanu, in cazul declansarii procedurii privind alegerile anticipate, care prevede, in faza initiala, retragerea increderii in plenul Parlamentului.
Simbata, cu ocazia instalarii in functie de catre ministrul Comunicatiilor ºi Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, in calitate de imputernicit al Guvernului Romaniei, prefectul Radu Bud nu a depus juramintul de credinta.
2036/21.06.2001 semnata de Ioan Orbescu, secretarul general al MLPTL in care se specifica "aprobati in regim de urgenta Contractul de Asociere” cu MTC, in cazul contractului cu Global Media nu se cunoaste deocamdata daca initiativa incheierii lui i-a apartinut Aurorei Manta sau daca a primit in acest sens un ordin scris din partea ministerului condus de Miron Mitrea, avand in vedere ca acesta era singurul in masura, ca proprietar al postului de televiziune local, sa aprobe contractul cu firma privata a magnatului de la Prima TV.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Organizarea de alegeri anticipate nu este oportuna inainte de data integrarii Romaniei in UE, 1 ianuarie 2007, iar acest demers poate fi facut doar intr-o situatie de criza politica, a declarat premierul Tariceanu luni seara intr-o emisiune televizata.
La sfarsitul saptamanii trecute, o noua bomba a fost detonata pe scena politica romaneasca: Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Guvernul va propune Parlamentului initierea unor dezbateri politice pe tema modului de organizare si desfasurare a sistemului electoral, la care sa participe toate partidele si organizatiile neguvernamentale, a anuntat ieri ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, crede ca in 2006 vor avea loc alegeri anticipate, cand se va schimba balanta puterii. Aflat in vizita la colegii de partid din Iasi, el a declarat ca ambitia sa este sa faca din PSD “un partid credibil, o alternativa la actuala guvernare“.
Liderul Grupului Partidului Popular European Hans-Gert Poettering a declarat ca amanarea acordarii statutului de observatori pentru reprezentantii Bulgariei si Romaniei nu trebuie inteleasa ca un caz de discriminare.
Parlamentul European (PE) a alocat suma de 13,8 milioane de euro pentru cheltuielile in 2006 cu parlamentarii observatori din Romania si Bulgaria.
Aproape 30 de senatori si deputati PPRM semneaza o initiativa legislativa pentru plantarea de pomi fructiferi, mai ales nuci, pe marginea drumurilor nationale, judetene si comunale.
Tot mai multi membri din PSD au inceput sa vorbeasca pe la colturi despre schimbarea liderului Tineretului Social Democrat (TSD), Victor Ponta.
PRM vrea sa reinvie hulita perioada a uniformelor din scoli. Partidul lui Vadim Tudor a initiat un proiect legislativ privind obligativitatea purtarii uniformelor scolare in invatamantul de stat si privat, a anuntat ieri la Cluj senatorul Gheorghe Funar.
Anuntul facut de ministrul Finantelor Ionut Popescu de a mari de la anul TVA i-a luat prin surprindere chiar si pe unii dintre liderii Aliantei PNL-PD.
Senatorii PRM Gheorghe Funar (foto), Ilie Ilascu si preotul Ioan Aurel Rus au initiat si depus un proiect de lege intitulat “O biblie pentru fiecare familie de romani“.
google-analytics.com