Tot mai multi membri din PSD au inceput sa vorbeasca pe la colturi despre schimbarea liderului Tineretului Social Democrat (TSD), Victor Ponta. Acestia il acuza pe presedintele TSD ca a folosit tanara generatie ca trambulina pentru cariera personala.

Tinerii PSD spun despre seful lor ca a uitat de noua generatie, dupa ce a ajuns in Parlament. Potrivit lui Gabriel Ispas, fost consilier al premierului Adrian Nastase pe probleme de tineret, Victor Ponta a avut un singur tel, acela de a ajunge deputat. “Nu a reprezentat niciodata interesele tinerilor din TSD, si nici ale tinerilor in general. In plus, Ponta a organizat o campanie impotriva partidului pentru care ar trebui sa raspunda“, ne-a precizat Gabriel Ispas. Acesta a mai spus ca presedintele TSD a adus mai multe acuze privind posibile fraude la alegerile din cadrul PSD, de vara trecuta, insa nimic nu a fost demonstrat. “Pentru acestea ar trebui sa-si ceara scuze“, a adaugat Ispas.

“Voi candida chiar eu“

Grupul contestatarilor vorbeste deja despre alegerea unui alt presedinte la TSD care sa-i reprezinte. “Daca nu va exista o alta persoana care sa se opuna practicilor tip Ponta, voi candida chiar eu. Ma bazez pe toti tinerii care nu sunt atinsi de sentimentul de aroganta si care nu mai vor sa auda de nepotisme“, a incheiat Ispas. Surse din cadrul PSD ne-au declarat ca un alt candidat care ar putea sa apara la Consiliul National al TSD este deputatul Nicolae Banicioiu, fostul lider al Uniunii Studentilor din Romania, insa acesta ne-a precizat ca mandatul lui Ponta se termina in septembrie 2006 si pana atunci se pot schimba multe.