Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (8.60 secunde)
Si Miron Mitrea a postat, recent, pe blog, o analiza a situatiei PSD in perioada 2004 - 2009, in care identifica greseli strategice ale partidului.
Roxana Iordache comenteaza pe blog victoria in alegeri a lui Radu Stroe in fata lui Honorius Prigoana. Textul are titlul "Colegiul 1, rezultatul si posibilele consecinte" si il puteti citi in continuare.
La randul ei, Roxana Iordache publica pe blog un text cu titlul "O propunere pentru PSD: Alexandru Athanasiu", text pe care il puteti citi in continuare.
Analistul politic Dan Andronic publica un text pe blog, sub titlul "De ce Adrian Nastase", pe care il puteti citi in continuare.
Corina Cretu, europarlamentar, publica pe blog articolul "Strania reforma", pe care il puteti citi in continuare. "Guvernul condus de premierul Emil Boc a ales o cale ingrijoratoare de a introduce reformele:
Constantin Gheorghe publica pe blog un articol intitulat "Axioma: Boc e un bou!", pe care il puteti citi in continuare.
Adrian Nastase publica pe blog un text intitulat "Explicatii pentru prieteni", pe care il puteti citi in cotinuare. 'Revin cu explicatiile deciziei de a nu mai participa, in calitate de candidat, la presedintia partidului, la Congresul din 20 februarie a.c.
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Congresul PSD, ca un vesel balamuc", pe care il puteti citi in continuare. 'Prieteni, Congresul PSD s-a transformat intr-o opera bufa.
Roxana Iordache comenteaza live Congresul extraordinar al PSD, pe blog. Puteti citi comentariul in continuare. 'Ponta, simpaticul, a fost ministrul pentru Relatia cu Parlamentul in guvernul lui Boc pe care nici macar nu l-a batut, dupa.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "Borfeta sau cand taraturile si hotii conduc tara", pe care il puteti citi in continuare.
Un blog nu prea dulce") circula unele supozitii privind starea de sanatate a presedintelui Traian Basescu, pe care le puteti citi in continuare.
Nu plec din PSD si nu voi sta impasibil daca cei care mi-au fost alaturi vor fi hartuiti si vanati de unii care au polire de platit", scrie Geoana pe blog.
Jurnalista Adriana Dutulescu publica pe blog articolul "Diaconescu s-a executat la ordin si s-a intors la matca, langa Basescu", pe care il puteti citi in continuare.
Adrian Nastase publica pe blog un text intitulat "Academicianul Razvan Theodorescu", pe care il puteti citi in continuare. 'L-am sunat aseara pe domnul Theodorescu.
Adrian Nastase publica pe blog un text intitulat "Cristian Diaconescu", pe care il puteti citi in continuare. 'Imi pare rau pentru decizia luata de Cristian Diaconescu.
Adrian Nastase publica pe blog un text intitulat "Vechile metehne sunt cele care l-au atacat, energetic, din nou, pe Mircea Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
Deputatul Adrian Nastase publica pe blog un text cu titlul "Dezbatere la Clubul Romania-UE", pe care il puteti citi in continuare.
Constantin Gheorghe publica pe blog un comentariu intitulat "Unde e poporul?", pe care il puteti citi in continuare. 'Grupul independentilor creste viguros.
Roxana Iordache publica pe blog un text intitulat "Geoana, invins si Vanghelie, invingator", pe care il puteti citi in continuare.
"Marea miza a lui Basescu e modificarea Constitutiei"' 'Ion Iliescu si Traian Basescu au preluat din comunism modelul de sef de stat, dar, pesedistul nu a pus niciodata accent pe atributele executive ale presedintelui in timp ce fostul sef de vas a depus toate eforturile posibile pentru a centraliza, la un loc, cat mai multa putere, sustine ex-premierul Adrian Nastase, pe blog-ul propriu.
google-analytics.com