Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (3.38 secunde)
Ion Iliescu publica pe blog textul intitulat "ADOPTAREA LEGII LUSTRATIEI", pe care il puteti citi in continuare. 'Adoptarea legii lustratiei nu este doar anacronica.
Roxana Iordache publica pe blog articolul cu titlul "DE CE VREA PUTEREA SA DECLARE STARE DE NECESITATE", pe care il puteti citi in continuare.
Senatorul de Prahova Iulian Badescu, care a demisionat din PD-L si a trecut la PSD, explica pe blog motivele pentru care a facut acest gest de responsabilitate morala si politica.
Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan comenteaza sambata, pe blog, ca Teo, la nici doua luni de la intrarea in Parlament, se dezice zambind de PD-L ca sa primeasca aplauzele fericite ale Opozitiei.
In acest cadru Ion Iliescu a prezentat o COMUNICARE (textul este postat pe blog si reluat pe www.estiri.ro si www.einformatii.ro).
Telul opozitiei unite si al proiectului sau comun nu trebuie sa fie confiscarea unui nou Cabinet pentru foloase proprii, ci trebuie sa fie identificarea acelor politici care sa duca statul roman catre dezvoltare", a mai aratat presedintele Senatului, pe blog.
Presedintele Traian Basescu si guvernantii au preferat sa se plimbe, inutil, printre ape, in loc sa solicite sprijinul Uniunii Europene, care are o serie de resorturi, pentru astfel de situatii limita, avertizeaza europarlamentarul social-democrat Corina Cretu, pe blog-ul propriu.
Presedintele CN al PSD Adrian Nastase scrie, pe blog, ca opozitia mai are nevoie de opt voturi pentru a intruni numarul necesar adoptarii unei motiuni de cenzura care sa darame Guvernul.
Iulia Huiu (foto), simpatizanta PNL, publica pe blog articolul "Raspunderea morala a UDMR", pe care il puteti citi in continuare.
Ioska reia pe blog un articol de Ion Cristoiu, publicat in ziarul Ring si intitulat "De ce vrea Mircea Geoana la guvernare?".
Europarlamentarul Cristian Preda a scris duminca, pe blog, ca PNL si PDL ar putea forma impreuna o majoritate coerenta, apreciind insa ca liderul liberal Crin Antonescu greseste din vanitate si amnezie cand spune ca nu va guverna cu nici o fractiune a FSN.
De altfel, Mihai Voicu insusi a scris luni un material pe blog in care ii critica pe pesedisti ca nu vin cu o solutie post-motiune, desi se asteapta ca liberalii sa le fie alaturi in daramarea guvernului Boc.
Victor Ciutacu publica pe blog, la Categoria: Mintea mea, in gandul ei... un text de "Polemica Politica", avand titlul "Campionul mondial al iresponsabilitatii".
Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, a comentat pe blog declaratiile presedintelui Basescu la Radio Romania Actualitati. Acesta a ironizat declaratia presedintelui cum ca ar da guvernarea PSD si/sau PNL daca formatiunile politice accepta sa accelereze masurile de reforma.
Problema este asadar sistemica, grava si necesita o interventie urgent", scrie Adrian Nastase pe blog. "Dupa Traian Basescu, a venit randul lui Mihai Seitan sa isi exprime ingrijorarea fata de exodul medicilor:
Adrian Nastase publica pe blog articolul "Guvernarea de dreapta, cu ochii inchisi pe contrasens", pe care il puteti citi in continuare.
Florin Matei publica pe blog o ipoteza fulminanta despre cacealmaua Dan Diaconescu presedinte, pusa la cale de Basescu. 'Cea mai mare cacealmea regizata de Basescu este asta cu Dan Diaconescu arestat.
Presedintele - 16 ore pe zi, ministrul Economiei - respectuos - doar 14, ministra Dezvoltarii si Turismului - fara numar (dupa cum lesne se poate deduce din captivantul jurnal de bord pe care l-a inceput pe blog).
Roxana Iordache publica pe blog articolul "GUVERNUL ANTONESCU, O ECHIPA DE ELITA. VIS FRUMOS", pe care il puteti citi in continuare.
Roxana Iordache ii ureaza pe blog "La multi ani!" lui Crin Antonescu, de ziua lui de nastere. Puteti citi urarea in continuare.
google-analytics.com