Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (4.25 secunde)
Senatorul PC Dan Voiculescu publica o insemnare pe blog intitulata "Suspendarea", pe care o puteti citi in continuare. 'Vad, in ultimele zile, oarece agitatiune pe teme de moguli, suspendari, comploturi si alte amuzamente.
Cat despre mesajul sustinatorilor puterii, am gasit o directiva pe un blog: "Dictatura Opiniei. Leacul Durerii. Politica". Puteti citi in continuare "indreptarul" publicat pe internet de un sustinator al puterii, sub titlul "De ce opozitia merita sa piarda".
Inca un cui batut in sicriul guvernarii PDL, ceea ce inseamna ca motiunea de cenzura beneficiaza de sanse suplimentare", scrie Geoana pe blog, intr-un articol intitulat "Din greseala in greseala spre victoria finala!".
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PD-L sau prostia care nu doare. Daca nici acum nu-i dati jos inseamna ca sunteti chiar mai ceva decat ei", pe care il puteti citi in continuare.
Pe blog, tonul sau a fost insa mult mai acid. "Pozitia lui Crin Antonescu, desi previzibila tinand cont de antecedentele sale politice, tot reuseste sa ma uimeasca.
"PSD e gata sa preia guvernarea!" 'PSD este pregatit sa isi asume responsabilitatea guvernarii in contextul in care motiunea de cezura primeste verde din partea Parlamentului, sustine presedintele social-democratilor, Victor Ponta, pe blog-ul propriu.
Adrian Nastase publica pe blog articolul intitulat "Absurdul asumarii", pe care il puteti citi in continuare. Guvernul Boc a facut ce a spus ca face.
"Parlamentul e desfigurat, Romania nu mai e un stat de drept!" 'In conditiile in care, in Romania, deciziile Curtii Constitutionale nu mai sunt definitive, voturile din Parlament nu mai sunt contorizate in virtutea regulilor elementare ale matematicii, iar pedelista Roberta Anastase se incapataneaza sa conduca o Camera legislativa dupa niste precepte doar de ea stiute, inseamna ca tara noastra "nu mai este un stat de drept", considera ex-premierul social-democrat, Adrian Nastase, pe blog-ul personal.
Cu 'nedisimulata modestie', presedintele a hotarat sa se compare cu 'antireformatorul' Iliescu, care ar fi franat elanul 'reformatorului' Petre Roman", scrie Iliescu pe blog, opinand ca "cea mai buna proba a efectelor diverselor guvernari care s-au succedat in cei 20 de ani trecuti de la Revolutie, sunt rezultatele concrete reflectate in economie si in viata oamenilor".
Roxana Iordache publica pe blog articolul "UN AN DE LA PRIMUL TUR AL ALEGERILOR PREZIDENTIALE", pe care il puteti citi in continuare.
Dar nu cumva Traian Basescu si-a asumat si chiar s-a laudat cu aceasta crestere economica nesanatoasa la finalul primului sau mandat, cu ocazia "bilantului" prezentat in fata Parlamentului?", intreaba retoric Nastase, pe blog-ul propriu.
E vorba, ati ghicit, de Mircea Geoana, care a postat un auto-interviu pe propriul blog, o premiera politico-mediatica, la noi.
Iliescu a precizat ca intalnirea de la Sinaia nu a fost programata pentru Geoana, ea fiind initiata inainte de iesirea acestuia pe blog.
Totusi, liderul de onoare al PSD a precizat ca intalnirea nu a fost programata pentru Geoana, ea fiind initiata inainte de iesirea acestuia pe blog.
Geoana a spus ca postarea sa pe blog, care a declansat scandalul, a venit din nevoia umana de a clarifica anumite chestiuni.
Victor Ponta publica pe blog textul intitulat "Cand isi baga Dracul coada!", pe care il puteti citi in continuare. 'La o emisiune de curand la Realitatea, Mihai Tatulici a incercat sa ma bage in corzi cu intrebarea -"Cum scapati de Dracu?".
Adrian Nastase publica pe blog articolul "O noua mizerie marca Traian Basescu", pe care il puteti citi in continuare. 'Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa anunte, intr-un interviu dat Financial Times, ca PSD este de vina pentru actuala criza economica!
Roxana Iordache scrie pe blog: "VRETI OPOZITIE UNITA? MANDATATI ACESTE DOAMNE!". In fotografia care insoteste articolul sunt trei doamne ale politicii romanesti:
Roxana Iordache publica pe blog textul intitulat "1989-2010. DROJDIA REGIMULUI COMUNIST LA PUTERE", pe care il puteti citi in continuare.
Daniel Constantin (foto), liderul PC, explica pe blog "De ce alianta cu PNL". Puteti citi in continuare explicatia trecerii de la stanga la dreapta, cu nonsalanta, peste noapte, a unui partid cu pondere mai mica de 1% - mai precis de 0,8% - in Parlamentul Romaniei .
google-analytics.com