Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (3.86 secunde)
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "O lupta care nu merita dusa", pe care il puteti citi in continuare. Sincer, nu-l inteleg pe Adrian Severin.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "BASESCU, JENANT LIVE LA REALITATEA TV. CU STRIBLEA", pe care il puteti citi in continuare.
Consilierul eurodeputatei Monica Macovei, Mihai Politeanu, a anuntat pe blog ca The Sunday Times a publicat cazul celui de-al patrulea europarlamentar implicat in scandalul "bani contra amendamente", fiind vorba despre Pablo Zalba Bidegain, din Spania, membru al Partidului Popular European.
Adrian Nastase "desecretizeaza" scrisoarea trimisa presedintelui SUA cu privire la cazul Teo Peter. Adrian Nastase a anuntat pe blog ca s-a hotarat sa "desecretizeze" scrisoarea transmisa presedintelui american George W.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "CRIN: DREAPTA INSEAMNA CONTRARIUL REGIMULUI BASESCU. DREPTATE, LIBERTATE, ELITE PROMOVATE PENTRU SERVIREA NATIUNII, INTELEASA CA MAREA FAMILIE".
Andi Manciu posteaza pe blog informatia: Scandalul Birchall l-ar putea costa pe Buble acreditarea la Senat.
Andi Manciu posteaza pe blog informatia: Hol de transmisiuni pentru pedelisti la grupul PSD.
Andi Manciu posteaza pe blog informatia: Sulfina Barbu, politicianul tip care nu stie sa raspunda la intrebarea "de ce?" Am fost la comisia de administratie de la Camera Deputatilor, unde s-a discutat din nou legea pentru eutanasierea cainilor vagabonzi.
Ion Iliescu informeaza pe blog: 'In zilele de 13-15 aprilie a.c. particip la Istanbul la lucrarile celui de-al 14-le Summit Economic - Euroasiatic organizat de Fundatia Marmara.Tema sesiunii este "EURASIA, DUPA 20 DE ANI" 1991-2011".
"PDL comite un viol instutional!" PDL comite un viol institutional, de aproximativ doua luni, atunci cand nu are majoritate, se retrage din penul Senatului si-l lasa fara cvorum exact in momentul in care se pune problema alegerii celor doi reprezentanti ai societatii civile in CSM, scrie Mihalache, pe blog.
"Constitutia pregatita de Basescu, incompatibila cu valorile europene" Este foarte posibil ca noua forma a Constitutiei pe care presedintele Traian Basescu a anuntat ca o va trimite in Parlament, dupa Paste, sa fie la fel de incompatibila cu valorile europene asemenea controversatei Constitutii care a fost adoptata in Ungaria, afirma fostul premier, Adrian Nastase, pe blog.
Un site de stiri politice o citeaza pe senatoarea Lia Olguta Vasilescu, care face pe blog o dezvaluire incredibila: PDL a comandat 4 milioane de biciclete din China, pe care le va imparti gratis alegatorilor!
Senatorul Adrian Tutuianu il descrie, pe blog, pe premier: "Boc: penibil si dizgratios". Au trecut sarbatorile pascale si ne-am intors la ale noastre.
Roxana Iordache scrie pe blog: DEVESELU. SCUTUL ANTIRACHETA, VESELIA OLTENCELOR. Buna treaba cu scutul antiracheta, lucrata de mai multe administratii ale Romaniei, incepand cu administratia Constantinescu.
Daciana Sarbu scrie pe blog: "Europa, tot mai departe de noi" Unul dintre fondatorii Uniunii Europene, Jean Monnet, spunea ca statele europene, atunci cand actioneaza separat, sunt "prea mici pentru a garanta propriilor popoare prosperitatea necesara si dezvoltarea sociala".
Roxana Iordache publica pe blog articolul "MASCARADA DE LA PD-L. MULT SUCCES GROPARULUI BOC!", pe care il puteti citi in continuare.
Conventia PDL consemneaza distrugerea totala a unui partid Presedintele CN al PSD, Adrian Nastase, spune pe blog ca reuniunea PDL a consemnat "distrugerea totala a unui partid si transformarea sa intr-o gasca institutionalizata" si ca "meciul a fost aranjat de la inceput, in cele mai mici detalii".
Ion Iliescu publica pe blog articolul 'DEZBATERE : "1991 - Constitutia Romanei"', pe care il puteti citi in continuare.
Ion Iliescu publica pe blog urmatoarea precizare:
"Ideea de a dezbate in Parlament reorganizarea Capitalei este absurda" Speranta presedintelui Traian Basescu de a transa in Parlament problema Legii Capitalei, mizand pe reconturarea unei majoritati favorabile Guvernului, "este absurda", afirma fostul presedinte, pesedistul Ion Iliescu, pe blog.
google-analytics.com