Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (4.61 secunde)
Adriana Dutulescu publica pe blog un text cu titlul: "Pazea, natiune! Basescu pregateste un nou proiect pentru Romania". Adriana Dutulescu este de buna credinta, dar este probabil si ea intoxicata.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, ii ironizeaza intr-o postare pe blog pe parlamentarii PD-L care incearca sa-l revoce pe presedintele Senatului, Mircea Geoana, spunand ca acestia au ajuns in situatia in care ziaristii ii invata Regulamentul acestei Camere.
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Intoarcerea la ceausism", pe care il puteti citi in continuare. 'Ca Pulea Voda (Traian Basescu - n.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "UDMR, degradare. Spre Marea Adunare Nationala", pe care il puteti citi in continuare. 'Marko Bela a anuntat ca UDMR va sustine revocarea lui Mircea Geoana de la presedintia Senatului.
Adrian Nastase publica pe blog un articol intitulat "Remember Oxford Analytica?", pe care il puteti citi in continuare. 'Cui credeti ca apartin aceste expresii referitoare la presa din Romania:
Este evident ca retorica anti-pesedista va trebui sa cunoasca modificari, chiar daca PD-L e la guvernare, iar candidatul sau a castigat prezidentialele. Sau poate tocmai de aceea", isi incheie Cristian Preda postarea pe blog.
Constantin Gheorghe comenteaza pe blog episodul umilirii opozitiei de catre Basescu, la Cotroceni, sub titlul "Un trib numit Romania", pe care il puteti citi in continuare.
Roxana Iordache publica pe blog textul intitulat "Si tu, Carmen?", pe care il puteti citi in continuare. 'Carmen Moldovan parea o persoana serioasa, competenta si devotata PSD.
In privinta postarilor pe blog facute de fostul sau coleg, Teo a recunoscut ca ea si Mircea Badea nu au aceleasi pareri politice.
Sustinatorii miscarii violet au propriul blog: http://nobasescuday.blogspot.com/. "Miscarea Violet e o miscare pasnica, autonoma de partide, pentru o clasa politica demna, moderna.
Daciana Sarbu, europarlamentar, sotia lui Victor Ponta, transmite pe blog un mesaj intitulat "Paste Fericit!" 'In calendarul fiecarei familii, sunt putine date mai luminoase si mai senine decat sarbatoarea Pastelui.
Sau poate gresesc eu si motivul e altul. "Un lucru imi este insa clar. Basescu vrea sa scape de Boc", scrie Nastase pe blog.
Deputata PNL Alina Gorghiu publica pe blog un articol intitulat "Doliu in Polonia", pe care il puteti citi in continuare.
Adrian Nastase publica pe blog un articol intitulat "Doliu", pe care il puteti citi in continuare. "O veste cutremuratoare a zdruncinat dimineata zilei de azi.
Adrian Nastase publica pe blog un text cu titlul "PD-L are o idee. Catastrofala, pe care il puteti citi in continuare.
Esentiala este orientarea sa populista, demagogica, in absenta unor viziuni de perspectiva si a unei dorinte reale de a folosi calea democratica a dialogului real", scrie Iliescu pe blog, despre initiativa de modificare a Constitutiei din partea Guvernului si Presedintiei.
Victor Ciutacu publica pe blog, la categoria "Ce-mi provoaca scarba", un articol intitulat "Partidul conservelor de fasole isi arata chilotii tanga purtati in Piata Revolutiei".
Primarul conservator Piedone a facut "blat" cu PD-L pentru ca Teo Trandafir sa castige alegerile in colegiul 19 din Capitala, avertizeaza deputatul liberal Mihai Voicu, pe blog-ul propriu.
Ion Iliescu a postat un text pe blog, intitulat "Apropo de COTA UNICA", pe care il puteti citi in continuare.
O zi mai tarziu, intr-o postare pe blog, consilierul politic pedelist Dan Andronic lanseaza acelasi mesaj: "Avem un aparat birocratic supradimensionat, ineficient, construit pe criterii clientelare?
google-analytics.com