Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (5.45 secunde)
Gheorghe Constantin publica pe blog articolul "Viitorul nu suna bine pentru PSD", pe care il puteti citi in continuare. 'Azi e zi plina in politica.
Gheorghe Constantin publica pe blog articolul "Ce ne facusi, Crineeee?!", pe care il puteti citi in continuare. 'Iar imi ploua si imi ninge!
Senatorul Dan Sova publica pe blog un articol in care afirma ca PD-L nu este partid de dreapta.
Din start, sa convenim ca formula "pensii nesimtite" nu este decat un instrument de manipulare, menit sa invrajbeasca diferitele categorii sociale; ea este creatia unui "guvern nesimtit", care ia "masuri nesimtite", scrie Adrian Nastase, pe blog-ul personal. '
Adrian Nastase informeaza pe blog: Raport al ISD despre parlamentarismul in Romania. Aflati sub presiunea evenimentelor a trecut relativ neobservat in presa un foarte interesant raport al Institutului "Ovidiu Sincai" intitulat "Parlamentarismul in Romania:
Mai trebuie echipe de experti, o rationalitate aplicata si inteligenta sociala, inclusiv oameni care nu se legitimeaza doar prin carnet de partid. In fine, este nevoie de viziune", scrie Vasile Dancu, pe blog-ul personal
Initiativa dansului a trecut inainte, iar a mea a primit raport de respingere pe motiv ca "Parlamentul a mai fost sesizat cu o initiativa avand acelasi obiect", scrie Diana Tusa pe blog.
Constantin Gheorghe publica pe blog articolul "Revolutia lui Basescu, revolutia lui Iliescu", pe care il puteti citi in continuare. 'Incepe sa devina din ce in ce mai clar ce vrea Basescu, in acest al doilea mandat:
El isi manifesta speranta, pe blog, ca, in weekend, Congresul UDMR va aduce bunavestirea pentru romani si ii va lasa cu ochii in soare pe pedelisti.
Roxana Iordache (foto) publica pe blog articolul "TRIUMFALISM RUPT DE REALITATE SI TIGANIE LA PD-L", pe care il puteti citi in continuare.
Victor Ponta, liderul PSD, publica pe blog articolul "Doua fotografii din acest weekend. Cine lipseste, cine se afla in locul potrivit si cine nu?", pe care il puteti citi in continuare.
Andi Manciu publica pe blog articolul "Paradoxal, doar Iliescu il mai poate salva pe Geoana de la excludere", pe care il puteti citi in continuare.
Andi Manciu publica pe blog articolul "Cum e cu scandalul excluderii lui Toma", pe care il puteti citi in continuare.
Andi Manciu publica pe blog articolul "Udrea baga bani in presa, oficial, prin Regio", pe care il puteti citi in continuare.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "OPOZITIA, IESITI AFARA DIN MAREA ADUNARE NATIONALA!", din care puteti citi in continuare prima parte.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "OPOZITIA, IESITI AFARA DIN MAREA ADUNARE NATIONALA!", din care puteti citi in continuare a treia parte.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "LAZAROIU, APOTEOTIC. DEMONSTRATIA CA BOC RAMANE" Sebastian Lazaroiu a facut o declaratie dementiala, care confirma ceea ce sustin:
Roxana Iordache publica pe blog articolul "OPOZITIA, IESITI AFARA DIN MAREA ADUNARE NATIONALA!", din care puteti citi in continuare a doua parte.
Victor Ponta scrie pe blog: Mogulii germani dezinformeaza si ei! Deutsche Welle: "Cine trebuia sa participe la summit-ul PPE?" "Opozitia il acuza pe presedintele Basescu ca a incalcat Constitutia participand, la summit-ul PPE de la Helsinki.
Dan Ioan Popescu publica pe blog articolul "Pronostic: Basescu va demisiona in 2012".
google-analytics.com