Lui Gheorghe Dinica si Stelei Popescu le-as da si salariu si pensie. Daca nu ar mai juca in telenovele. Unui medic celebru i-as da la fel, cu conditia sa nu mai ceara 500 de euro spaga pentru o operatie. Pe un politist bun l-as pune director la Politia Comunitara, daca as stii ca face treaba buna si nu isi protejeaza in continuare relatiile si interlopii. Pentru aceste cazuri, as face o exceptie de la ordonanta mult contestata a Guvernului Boc de a-i obliga pe romani sa aleaga intre pensie sau salariu de la stat.
Sunt perfect de acord cu inlatuarea dinozaurilor din structurile institutiilor de stat. Ca mine cred ca sunt mii de tineri, care fie au fost nevoiti sa plece din invatamant din cauza profesorilor cu 50 de ani de experienta, a actorilor care sunt nevoiti sa prezinte spectacole si emisiuni de 2 lei, pentru ca nu au loc in teatru din cauza celor vechi, si a profesonistilor care nu au loc de functionarii cu gusa, care si-au lasat masurile in fotoliile ocupate.
Cunosc fosti militari si politisti care au iesit la pensie la 40 de ani, dar care au avut bunul simt sa nu se mai angajeze la stat. Si-au gasit slujbe la particulari, unde s-au adaptat noului sistem. La fel pot face toti cei care se lamenteaza acum ca sunt nedreptatiti. Insa, ei trebuie sa demonstreze ca sunt capabili, ca pot face fata concurentei, ceea ce e mai greu. Ei nu au fost invatati asa. Ei au mancat o paine alba din munca la stat. Ma bucur ca cineva a gasit o metoda sa-i opreasca sau sa-i puna intr-adevar la munca!