Dinamo si Steaua si-au impartit punctele intr-un derbi dominat din toate punctele de vedere de "ros-albastrii" condusi in premiera de Dorinel Munteanu. Tipic romaneste, stelistii s-au vazut cu sacii in caruta, s-au jucat cu ocaziile si au fost sanctionati, ce ironie, cu un gol marcat cu capul si in aceeasi poarta unde punctase si Kapetanos. Stelistii au fost atat de aproape de a intrerupe nefericita serie de sapte meciuri fara victorie, dar nu a fost sa fie si la final au inceput sforaitoarele declaratii.
Capitanul Radoi declara ca s-a vazut care este echipa care joaca in Liga Campionilor si cea de Cupa UEFA, iar antrenorul Munteanu ii acuza pe "caini" ca nu-si merita locul in clasament. Adevarul este, ca mai tot timpul, undeva la mijloc, singurul cert fiind rezultatul, care spune ca niciuna dintre cele doua echipe nu a fost mai buna ca cealalta. Problema mare pentru Radoi este faptul ca el are parerea ca Steaua intr-adevar joaca in Liga Campionilor, o competitie in care, in cele sase prezente de pana acum, a castigat o singura data pe propriul teren, in secolul trecut, iar in ultimele noua meciuri a obtinut doua puncte. Adica, in editia trecuta si in jumatate din actuala, a obtinut doua amarate de rezultate de egalitate, semn echipa laudata de Radoi mai mult face figuratie decat joaca.
E drept ca Dinamo rareori a aratat in Europa ca are valoare, Steaua fiind regina in acest sens, si nici nu a rupt gura targului sambata seara. Dar nici nu poti sa emiti pretentia, precum Radoi, ca ti-ai umilit rivala de moarte pe care, de fapt, nici n-ai batut-o. Si ca sa nu mai spunem ca echipele care intr-adevar joaca in Liga Campionilor au valoarea de a castiga un meci pe care l-au controlat, fara sa fie egalate spre final. Ceea ce nu este cazul Stelei, care de multe ori s-a ales cu praful de pe toba in meciuri pe care le avea in mana.