Dulcele mariaj al celor două partide mari ce formează poalele coaliţiei de guvernare tinde să semene din ce în ce mai mult cu mariajul Prigoană-Bahmuţeanu. Ba Tăriceanu nu înţelege de ce ar fi nevoie de remanieri peste remanieri, ba miniştrii PD nu răspun drepţi la apelul premierului, ba discuţiile dintre partidele politice nu au loc din pricina uor orgolii. Disputele politice care au început să se accentueze de mai bine de o lună între formaţiunile politice care formează Alianţa DA nu numai că ridică semne de întrebare în privinţa viitorului comun al celor două partide, dar asigură circul necesar naţiei. La urma urmelor de asta avem nevoie de politicieni, pentru că grila de programe a posturilor tv Acasă şi OTV devin din ce în ce mai leşinate. Cineva trebuie să suplinească...
Nu cred că în această situaţie trebuie luate în calcul exclusiv temperamentele şefilor celor două mari partide (PNL şi PD) pentru că, una peste alta, ţara e plină de năbădăioşi, iar şansele ca ei să se întalnească sunt foarte mari. Nu e vina lor că au dat cap în cap.
Grav pentru naţia purtătoare de ştampile este că singurele lucruri pe care politicienii au reuşit să le facă în ţara asta au fost spectacolele de calitate. Noi ar trebui să ne bucurăm măcar de atata lucru. Este clar că, din punct de vedere politic lucrurile au să înţepenească aşa generaţii de acum încolo. Speranţe că o vom duce mai bine sunt exterm de reduse. Aşa că bucuraţi-vă romani fraţi măcar de faptul că e acelaşi lucru dacă ne uităm la „De trei ori femeie”, „Abracadabra” sau „Actualităţi”.