Companiile aeriene au anuntat tarife mai mici de Sarbatori la cursele interne si la cele care au ca destinatii Spania, Ungaria, Italia, Anglia, Germania si Belgia. Avioanele vor pleca de pe Aeroportul Baneasa in orase ca Barcelona, Malaga, Budapesta, Bologna, Roma Ciampino, Londra Luton, Köln, Dortmund si Bruxelles.
Biletele de avion vor costa mai ieftin datorita ofertelor promotionale de Sarbatori. Spre exemplu, pentru achizitionarea biletelor de la compania Wizz Air, pot fi utilizate vaucerele X-mas, acestea fiind disponibile in trei variante de pret, de 100 de lei, 200 de lei si 400 de lei.
De asemenea, vaucerele pot fi achizitionate la bordul aeronavelor companiei, in variante valorice de 10, 20 sau 50 de euro, potrivit unui comunicat Wizz Air. ßi pasagerii Tarom beneficiaza din aceasta luna de tarife reduse pentru calatoriile pe destinatiile din Romania, anunta NewsIn. Astfel, pentru calatorii dus-intors la Baia Mare, Iasi, Oradea, Sibiu, Suceava si Targu Mures, biletul costa 38 de euro, iar pentru Timisoara sau Cluj, 48 de euro.
Noile tarife sunt cu 50% mai mici pe rutele interne, biletele avand valabilitate pana la 15 decembrie, potrivit Tarom. (M.H.)