BERBEC 21.03-20.04: Sunteti primul semn zodiacal si din acest motiv va place sa incercati tot timpul ceva nou si, daca se poate, sa si castigati de fiecare data. Este o perioada prielnica sa va fixati si strategiile pe care le urmati. Daca le definiti clar si va fixati termene, puteti sa le realizati.

TAUR 21.04-21.05: In luna martie Soarele se afla in zodia Pesti, perioada benefica pentru popularitatea dumneavoastra. Acum deveniti mult mai constienti de rolul pe care il joaca in viata dumneavoastra prietenii si veti face tot ce va sta in putere ca sa luati legatura cu ei.

GEMENI 22.05-21.06: Va preocupa in mod deosebit cariera si va ocupati de pregatirea personala. Poate incepeti un nou curs de specializare, poate doar va documentati mai mult, totul este sa perseverati fara sa va ganditi sa dati inapoi. Mult succes!

RAC 22.06-21.07: Este un moment prielnic pentru a va face un nou hobby. Va bucurati de contacte cu oameni din diferite medii si tari si, in mod evident, faceti planuri pentru o calatorie mai lunga. Se simte nevoia evidenta a unei schimbari de peisaj!

LEU 22.07-22.08: Stapaniti de o dorinta evidenta de a descoperi cat mai multe despre dumneavoastra, s-ar putea sa deveniti mai constienti de lucrurile pe care le spuneti sau le faceti si asta sa va surprinda cam neplacut. De ce? Incercati sa aflati singuri si sa remediati unde sunt probleme.

FECIOARA 23.08-22.09: Zilele acestea va simtiti un pic mai obositi ca de obicei. Cu siguranta aveti nevoie de mai mult somn. Si relatia cu partenerul dumneavoastra se schimba putin. Va solicita mai multa atentie si parca nu mai aveti energia necesara sa i-o oferiti. Straduiti-va! Merita.

BALANTA 23.09-22.10: Doriti sa va gestionati viata mai eficient. Parca nu va mai multumeste nimeni si nimic. Va apucati temeinic sa schimbati cate ceva prin casa, sa redecorati si sa le aranjati astfel incat sa dea impresia de spatiu si confort. Nu aveti idei rele insa tineti cont si de opinia celorlalti din casa.

SCORPION 23.10-21.11: Tot ce va inconjoara vi se pare mai atractiv acum. Participati la multe evenimente, va duceti la teatru, film sau la un spectacol de divertisment, va plimbati mai mult, intr-un cuvant, va si distrati mai bine ca de obicei. Profitati, nu intotdeauna aveti acelasi chef!

SAGETATOR 22.11-21.12: Va concentrati atentia pe casa, familie si pe propria viata. Va veti implica mai mult ca de obicei in viata de familie si, mai ales, in relatia cu unul dintre parinti. De fapt, incepeti sa va ganditi la trecut, probabil si din cauza unui eveniment sau a unei persoane.

CAPRICORN 22.12-19.01: Zilele acestea sunteti foarte ocupati. Tot felul de comisioane, intalniri, calatorii scurte si mult chef de comunicare. Nu numai ca veti dori sa invatati lucruri noi, ci veti avea placerea sa va expuneti noile cunostinte celor din jurul dumneavoastra. Oricum, are cine sa va asculte!

VARSATOR 20.01-18.02: A venit vremea sa va intrebati care sunt valorile si ce conteaza mai mult in viata dumneavoastra. Va doriti sa fiti mai fericiti si cautati sa aflati ce va aduce acest sentiment. Poate cheia care deschide usa catre aceste raspunsuri se afla in suflet, undeva, intr-un cotlon ascuns. Cautati mai bine...

PESTI 19.02-20.03: Este o perioada prielnica pentru incarcarea bateriilor care sa va tina aproape tot restul anului. Sunteti mult mai creativi ca de obicei. Aduceti bucurie celor din jurul dumneavoastra si asta va da un sentiment de multumire.