Zilele acestea, ii puteti gasi la parter, in incinta Salii Dalles, pe cei de la Basilur Tea, in cadrul Targului de Carte.

Bogdan Dragnea, director de vanzari la Basilur Tea, ne-a raspuns la cateva intrebari.

- Recent, ati participat la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. Cu ce produse ati mers?
- Targul a mers destul de bine, a fost promovat si vanzarea a fost buna. Cele mai cautate au fost ceaiurile verzi: 2/1 este proportia. La doua cutii de ceai verde vandute se vinde una de ceai negru!
- Am inteles ca au venit si vedete si au cumparat de la standul Basilur Tea.
- Da, asa este! Au venit actorul Mitica Popescu si prezentatorul tv Dan Negru, cel din urma luand ciocolate fara zahar si fara gluten, facute in Spania.
- Sunteti bautor de ceai sau de cafea?
- Sunt bautor de ceai! Cafea beau foarte rar!
- Ati avut si alte produse in afara de ceaiuri. Le puteti prezenta?
- Da, asa este. Am avut si energizant si Ice Tea cu sirop de canepa, dar si ciocolata alba cu goji, ciocolata cu lapte si simpla si cu 75% cacao si cu menta, la 75 de grame. Mai avem trei sortimente de batoane la 30 de grame: din lapte, ciocolata alba si neagra, dar si biscuiti cu soia (cu 8 multivitamine). De asemenea, avem si napolitane fara zahar, 3 ciocolate cu stevie: neagra cu alune, neagra simpla si neagra cu fructe de padure, dar si 3 tipuri de ciocolata la 150 de grame: de migdale, de alune de padure si de coacaze.
- Sunteti prezenti si la Festivalul de Carte organizat zilele acestea la Sala Dalles.
- Da, standul nostru e la parterul Salii Dalles, in a doua sala, si vom fi prezenti si la Targul de Cadouri de Craciun de la Sala Dalles.
- In materie de ceaiuri, care sunt cele mai deosebite?
- Avem o cutie de ceai, Music Concert Christmas, negru din frunze de ceylon, cu ananas, ghimbir, albastrea si nalba si arome de vanilie, mar, scortisoara si lamaie. La Tea Book (cele sub forma de carte) avem cinci modele. Ceaiurile sub forma de carti au fost premiate la Torento in urma cu doi ani, la un targ de inventica.
- Unde comercializati produsele Basilur Tea?
- Le comercializam in magazine alimentare si in supermarketuri.