Cautare

4237 de rezultate pentru "zilele municipiului" (2.96 secunde)
In 30 noiembrie si 1 decembrie vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, predominant sub forma de ploaie, dar precipitatii slabe mai pot aparea si in zilele de 2 si 5 decembrie, precum si dupa data de 8 decembrie.
MUNTENIA Valorile diurne vor marca o scadere pana la 28 de grade, in zilele de 25 si 26 august. Apoi vremea se va incalzi din nou, mediile temperaturilor maxime urmand a urca pana la 32 de grade in zilele de 30 si 31 august.
Dupa acest interval se va produce o scadere de temperatura, astfel ca, in zilele de 16 si 17 mai, se va atinge o medie regionala diurna de 22 de grade, urmand ca, pana la sfarsitul perioadei de referinta, vremea sa se incalzeasca usor.
Norocos prin excelenta, zilele norocoase ale Leului sunt: ... Zilele cu incarcatura benefica: ... Zilele benefice: 17 si 23 iulie. VARSATOR Sunt mult mai increzatori in fortele proprii.
Norocos prin excelenta, zilele norocoase ale Leului sunt: ... Zilele cu incarcatura benefica: ... Zilele benefice: 17 si 23 iulie. VARSATOR Sunt mult mai increzatori in fortele proprii.
Ploi in Muntenia Racorirea vremii din zilele de 24 si 25 septembrie 2019 va determina valori diurne usor sub cele normale in aceasta perioada din an, cu maxime de 18-21 de grade Celsius, in medie, urmate de o incalzire a vremii pentru data de 26 septembrie 2019.
In zilele de 17-18 decembrie marsul anti-comunist se intinde pe strazile centrale ale orasului si incep sa apara si baricadele, se instituie ceea ce s-a numit atunci o „stare de libertate”.
In cursul zilei de ieri, primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a declarat ca bugetul local trebuie regandit, asta in conditiile in care el va fi mai mic cu 250 de miliarde de lei.
Si PSD are o Musca Dimitrie Musca a fost reconfirmat presedinte al PSD Arad vineri seara in urma alegerilor care au avut loc in organizatia judeteana a partidului si care au fost supervizate de catre Ion Iliescu si Dan Matei Agathon.Musca a fost presedinte interimar al PSD Arad, numit dupa alegerile locale, cand Dorel Popa - fost primar al municipiului - si-a dat demisia din functie dupa esecul PSD la alegeri in judet.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Mircea Razvan Cristea, viceprimarul PNL al Galatiului, a facut public faptul ca patrimoniul municipiului Galati va fi intarit de mai multe hotariri de guvern. ... "Va trece in patrimoniul municipiului baza de rachete a armatei. ... Sala Sporturilor va fi in mod oficial in administrarea municipiului Galati.
• In 2 mai, o casa de schimb valutar din centrul municipiului Galati, de pe strada Brailei, a fost jefuita de doi indivizi mascati care au amenintat-o pe casiera cu pistolul, dupa care au furat in jur de 15.000 de lei noi si au disparut, fara sa raneasca pe cineva.
Alianta PNL-PD este pe cale sa se destrame la Bacau, democratii fiind hotarati sa rupa protocolul cu liberalii din cauza lui Romeo Stavarache, primarul municipiului moldovean si lider al filialei locale a PNL.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
In martie 2002, SSB a castigat licitatia publica pentru concesionarea serviciului public de salubritate a orasului Busteni, iar in septembrie 2002, a castigat licitatia pentru delegarea de gestiune in cadrul serviciului public de salubrizare a Municipiului Ploiesti.
Liberalii il acuza pe Mazare de "dezinformarea locuitorilor Constantei si a opiniei publice din intreaga tara cu privire la modul in care Primaria municipiului poate asigura serviciile din statiune, cum ar fi paza, securitatea turistilor si a localnicilor, irigarea spatiilor verzi, fluidizarea traficului rutier si organizarea de spectacole gratuite".
Reprezentantii CL Vulcan si cei ai primariei municipiului au semnat un protest pe care l-au inaintat forurilor competente, respectiv Consiliului Judetean Hunedoara, Prefecturii Hunedoara, primului-ministru, Camerei Deputatilor si Senatului, urmand ca, in ultima instanta, sa apeleze chiar la Presedintia Romaniei.
La inceputul lunii iulie, mai exact pe 6 iulie 2006, la Primaria municipiului Constanta a fost inregistrata o plangere potrivit careia pe strada Ion Corvin cativa boschetari si-au improvizat un culcus din carton, carpe si table.
Deja 100 dintre cei care au fost dati in judecata risca executarea silita si printre acestia se numara si societati comerciale de pe raza municipiului", a spus Gheorghe Berca, director SC Termoficare SA Petrosani.
Procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Anticoruptie Craiova al DNA au dispus ieri trimiterea in judecata a lui Ioan Negret, primarul municipiului Bailesti, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor persoanelor.
google-analytics.com