Cautare

4237 de rezultate pentru "zilele municipiului" (7.33 secunde)
"Referitor la amuzantul comunicat de presa transmis de catre primarul municipiului Mangalia, Claudiu Tusac, cu privire la abtinerea consilierilor judeteni ai PDL la proiectul de hotarare privind alocarea sumei de 300.
Primul-ministru Emil Boc, fost primar al municipiului Cluj-Napoca, s-a aratat nostalgic cu privire la functia de edil, spunand ca i se "rasuceste cutitul in rana", atunci cand, in sedinta de Guvern, reprezentantii autoritatilor locale din Cluj au fost sa solicitati sa prezinte situatia din judet.
Carutelor le era interzisa circulatia doar in zona A a municipiului, adica in spatiul delimitat la vest de strazile Pascani, Maria Tanase, Brestei, Campia Islaz, Petuniilor, Pictor Iscovescu, Bucovat, Soimului si bulevardul 1 Mai, la sud de strazile Tabaci, Anul 1848, General Magheru si bulevardul Gheorghe Chitu, la est de strazile Spaniei, Petre Ispirescu si Nicolae Iorga, iar la nord, de strazile Fratii Golesti, Nicolae Iorga, General Constantin Cernatescu, General Argetoianu, Lamaitei, Doljului, Opanez si George Enescu.
Comisarul-sef Jane Preda, vesnicul adjunct de la comanda Politiei Municipiului Craiova, este la un pas de numirea in functia de sef al politiei municipale.
Edilul municipiului a adaugat ca oficialii botosaneni s-au intalnit cu reprezentantii Guvernului marti seara.
Primarul municipiului Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.
Organizatia PSD Dambovita strange semnaturi in vederea declansarii procedurilor legale pentru organizarea unui referendum ce are ca principal scop inlaturarea din functie a primarului municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, a declarat, luni, pentru AGERPRES, presedintele executiv al PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu.
Dupa mai multe incercari nereusite de a gasi o solutie de finantare, Consiliul local Baia Mare a aprobat la finalul lunii aprilie finantarea organizarii alegerilor pentru functia de primar al municipiului din bugetul Serviciului Public de Ambient Urban, unitate subordonata primariei.
In privinta primariei municipiului Ploiesti, care apartine acum PDL, sondajele l-au indicat pe social-democratul Iulian Badescu inaintea liberalului Adrian Semcu. La Buzau, atat presedintia Consiliului Judetean cat si primaria municipiului sunt detinute de PSD.
In privinta primariei municipiului Ploiesti, care apartine acum PDL, sondajele l-au indicat pe social-democratul Iulian Badescu inaintea liberalului Adrian Semcu. La Buzau, atat presedintia Consiliului Judetean cat si primaria municipiului sunt detinute de PSD.
o Sustinerea unei licitatii centralizate, internationale in vederea reorganizarii contractuale a serviciului de salubritate, in paralel cu reconfigurarea actualei distributii a teritoriului de operare a societatilor comerciale din domeniu, si trecerea in subordinea directa a Municipiului Bucuresti a contractelor de salubritate.
o Cresterea independentei energetice a Municipiului Bucuresti, cu efecte directe asupra scaderii cheltuielilor populatiei cu utilitatile publice. ... Serviciul de salubrizare, igienizare si managementul deseurilor Serviciul este organizat la nivelul sectoarelor Municipiului Bucuresti, fiind finantat din bugetele consiliilor locale;
Politie politica cu "doi si-un sfert" pentru USL Deputatul Ion Stan si candidatii USL, filati de DGIPI Deputatul (PSD) Ion Stan si candidatii USL la presedintia Consiliului Judetean Dambovita si Primaria Municipiului Targoviste, filati de serviciul teritorial al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna!
Desfasurarea traficului greu pe raza municipiului Satu Mare a constituit una dintre temele abordate ieri in cadrul sedintei Comitetului Operativ Consultativ. ... intre problemele abordate de primarul Iuliu Ilyes s-a aflat desfasurarea traficului greu pe raza municipiului Satu Mare.
O delegatie condusa de primarul municipiului Mangalia, Zamfir Iorgus, va participa in perioada 22-27 februarie la un seminar pe teme turistice, sustinut in localitatea Terracina, Italia.
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) acorda Romaniei un imprumut in valoare de 145 milioane de euro in vederea constructiei variantei de ocolire a municipiului Constanta.
Autoritatile locale de la Petrosani se opun constructiei unui supermarket in centrul municipiului, pe motiv ca se va construi intr-o zona importanta.
Bihorul, cu precadere zona municipiului Oradea, detine o bogatie de surse geotermale care nu este exploatata la un potential care sa se ridice macar la jumatate din capacitati.
Asta ne arata ca o alta fabrica de renume a municipiului s-a dus pe apa Crisului Repede. ... in lei - contul AVAS - RO61TREZ7005005XXX000133 deschis la Directia de Trezorerie Operativa a Municipiului Bucuresti; in USD - contul AVAS - RO36EXIM1010000088S1US16 deschis la EXIMBANK - Sucursala Municipiului Bucuresti.
Pentru ca locuitorii municipiului Mangalia platesc sume prea mari la intretinere, primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac, a decis sa solicite un audit extern la SC Rominservices Therm SA, unicul producator si furnizor de energie termica din Mangalia.
google-analytics.com