Mircea Razvan Cristea, viceprimarul PNL al Galatiului, a facut public faptul ca patrimoniul municipiului Galati va fi intarit de mai multe hotariri de guvern. Cele mai importante dintre aceste fac referire la trecerea in administrarea autoritatilor locale a unei baze militare, a Salii Sporturilor si a unui teren.

Aceste hotariri de guvern vor face ca mai multe probleme delicate cu care orasul se confrunta sa fie rezolvate mai usor. Din acest motiv, liberalul Cristea considera ca reprezentantii PNL in Executiv si-au facut treaba in mod exemplar.

"Va trece in patrimoniul municipiului baza de rachete a armatei. Spatiul va fi folosit pentru Politia comunitara si Evidenta populatiei. Sala Sporturilor va fi in mod oficial in administrarea municipiului Galati. Asta inseamna ca lucrarile de reparatii la aceasta sala vor continua. Actiunea se impunea si pentru ca sala de sport ce apartine Sidex, unde isi desfasoara activitatea echipele de hanbal din oras, se rupe in doua. A fost o lucrare mare, realizata inainte de privatizarea combinatului. Eu cred ca a fost vorba de un ultim buf. O alta hotarire se refera la preluarea a 24 de hectare de la Romsilva pentru statia de epurare pe care o construim cu fonduri europene", a spus viceprimarul Cristea.