Cautare

1338 de rezultate pentru "wlan gratuit in pitesti" (3.99 secunde)
Compania RCS&RDS asigura acoperire WiFi si in mall-urile Afi Palace Cotroceni, terasa centrului comercial Baneasa Shopping City si restaurantele Ancuta si Dynasty din Bucuresti Mall (Mall Vitan), restaurantele Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, La Jaratic, La Mitocanu, Malagamba, N.Tonita nr.3, Niste Domni si Fiii, Promenada, Casa Mara, Robinhood, Excalibur, The Floor si pe str.
RCS&RDS (care ofera si servicii de cablu TV, internet si telefonie fixa) anunta ca si abonatii sai la serviciile de internet prin fibra optica pot accesa gratuit internetul in zonele unde sunt hotspoturi Wi-FI instalate, inclusiv in Centrul Vechi.
Numerosi utilizatori au nevoie uneori de o conexiune la internet chiar si atunci cand se afla in miscare, iar in aceasta situatie nu se pot baza intotdeauna pe retele Wi-Fi.
Acest scaner gratuit va permite sa verificati daca PC-ul dumneavoastra este infectat sau nu. ... - Cum poate malware-ul KMSPico sa aduca alte programe in PC-ul dumneavoastra?
Astfel am gasit mai multe aplicatii interesante, dintre care cea mai simpla si usor de folosit este Wifi File Transfer, un program disponibil gratuit in Google Play, relateaza GadgetReport.ro Cu ajutorul aplicatiei, puteti transfera fisierele din telefon pe PC (poze, documente, aplicatii, etc) la o viteza mult mai mare decat viteza conexiunii prin bluetooth.
Targul de Mos Nicolae la Muzeul Satului Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" organizeaza in perioada 6-9 Decembrie 2012, Targul de Mos Nicolae.
Muzeul National de Geologie sarbatoreste pe 18 mai 2013 in intervalul orar 10.00-23.00, Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor. Pe parcursul acestor ore, vizitatorii vor avea acces gratuit in muzeu. Evenimentul este impartit in doua sectiuni:
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", alaturi de Compania de teatru Lupeto, va invita duminica, 24 august 2014, incepand cu ora 11.00, in gradina de vara a Muzeului "Antipa" la spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani".
Festivalul BUCURESTII LUI CARAGIALE va avea loc in Parcul Izvor Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Ion Creanga, organizeaza in perioada 1 - 6 noiembrie 2016, cea de-a V-a editie a Festivalului BUCURESTII LUI CARAGIALE.
Festivalul Bucurestii lui Caragiale revine intre 27 august si 2 septembrie 2018 cu o editiune noua in stabilimentul cunoscut, in gradina la Cismigiu.
In cadrul evenimentelor dedicate Centenarului Romaniei, s-a numarat si un Proiect cultural exceptionl, de redescoperire a identitatii nationale la 100 de ani si prin care se readuce istoria in atentia romanilor.
Jandarmii si politistii din Judetl Bihor beneficiaza in perioada15 - 28 februarie de testari gratuite pentru depistarea infectiei cu virusul hepatitei C, in cadrul celei mai vaste campanii nationale de testare gratuita, initiata recent de Alianta Pacientilor Cronici din Romania, impreuna cu Institutul National de Boli Infectioase "Prof.
El va fi ridicat la cinstea altarelor si va fi inscris in randul fericitilor si sfintilor Bisericii Catolice. Monseniorul Vladimir Ghika si-a dat viata ca martir pentru credinta in inchisorile comuniste.
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Pacientii se simt confortabil si in siguranta in centrul nostru, intrucat Departamentul pentru Pacienti Internationali este dedicat sa ajute pacientii si familiile acestora cu tot ce au nevoie - de la informatii medicale complete la probleme administrative (rezervarea zborului, transport, cazare, planificare financiara) si pana la sprijin psihologic.
Evenimentul este Organizat in cadrul Salii Dalles, la etajul I, in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie. ... testam sistemul cardio-vascular si oferim gratuit un tratament Deta-Cosmo sau 40% reducere analize complete - la 50 RON", ne-a spus Alexandra Chiru.
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata 'Guvernul sa suporte o parte din costurile pentru "Scoala altfel"!', pe care o puteti citi in continuare.
Este un cancer foarte frecvent, fiind a treia cauza de mortalitate in randul femeilor. ... Si cu toate acestea campania gratuita de vaccinare a esuat lamentabil in tara noastra. ... Statistici sumbre Acum in Romania...
Laboratoarele La Roche-Posay organizeaza in 32 orase din tara in perioada mai-iunie 2014 Zilele Protectiei Solare. Campania are ca scop controlul gratuit al alunitelor suspecte (care si-au modificat forma, culoarea sau dimensiunea) si educarea privind riscurile expunerii neprotejate la soare. ... Zilele Protectiei Solare 2013, in cifre:
Magda Marincovici) 34.000 de persoane vor beneficia, in urmatorii doi ani, de testare, diagnosticare si tratament gratuit In tara noastra, in ultimii doi ani, 30% dintre persoanele nou diagnosticate cu HIV s-au infectat prin consum de droguri injectabile.
google-analytics.com