Cautare

1338 de rezultate pentru "wlan gratuit in pitesti" (3.19 secunde)
Este un cancer foarte frecvent, fiind a treia cauza de mortalitate in randul femeilor. ... Si cu toate acestea campania gratuita de vaccinare a esuat lamentabil in tara noastra. ... Statistici sumbre Acum in Romania...
Incepand de luni, 9 martie 2015, tinerii din Bucuresti (deopotriva liceeni si studenti) sunt asteptati sa ia parte gratuit la conferintele practice pentru tineri BookLand Evolution, un proiect cultural inovator care incurajeaza performanta si promoveaza adevaratele valori in randul tinerilor.
Inalta de 38 de metri, taiata in marmura, decorata cu o friza spiralata cu 155 de scene sculptate minutios, uimitoarea Columna a lui Traian isi spune intreaga poveste romana si romaneasca in paginile revistei National Geographic si in posterul gratuit din editia de aprilie.
KFC lanseaza programul de training gratuit si remunerat Graduate Training, care se adreseaza tuturor absolventilor de studii superioare cu varsta minima de 22 de ani.
a lansat recent, la Hotel Marshall de pe Calea Dorobantilor, Ghidul de servicii medicale si sociale adresate copiilor diagnosticati cu boli cronice”, un material informativ ce are rolul de a veni in sprijinul parintilor cu copii bolnavi prin informarea si indrumarea acestora cu privire la principalii furnizori de servicii socio-medicale atat din tara, cat si din strainatate.
mariustuca.ro / Nekoze, aplicatia care monitorizeaza pozitia spatelui in faaa calculatorului (Autoare: Maagda Marincovici) Creata in Japonia, aplicatia Nekoze ne ajuta sa pastram o pozitie corecta a spatelui atunci cand suntem in fata calculatorului. Si o face gratuit!
Proiectul Trei generatii pentru maine - derulat de Brainstorming Consulting in parteneriat cu agentia Godmother si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 se apropie de final, acesta urmand sa se incheie oficial pe data de 15 decembrie.
Colegiul Psihologilor din Romania, in parteneriat cu MedLife, pune la dispozitie o linie telefonica de urgenta â€" 021 9647, pentru victimele incendiului de la clubul Colectiv si pentru familiile acestora Colegiul Psihologilor din Romania, sub conducerea d-lui Prof.
Bucurestenii isi pot verifica gratuit sanatatea plamanilor sambata si duminica in Parcul Tineretului, in cadrul celei de-a VII-a editii a campaniei "Tu stii cati ani au plamanii tai?".
Analiza / Imbrancelile pentru cate o farfurie cu sarmale oferita gratuit de autoritati se explica:
17 spitale dotate cu angiografe moderne si aproximativ 1.700 de pacienti vor beneficia gratuit de investigatii / mariustuca.ro / Autoare:
In urma cu ceva timp, prof. dr Irinel Popescu anunta ca Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe.
Materialele necesare realizarii unei interventii chirurgicale pot ajunge la 3.000 de euro In principiu, o interventie chirurgicala realizata intr-un spital de stat este gratuita, costurile ei fiind acoperite de asigurarea sociala de sanatate.
Trainingul Arta de a fi femeie” este o oportunitate unica sa incepeti a trai in armonie cu propria persoana si Lumea din jur, sa capatati echilibrul interior , adevarata si pura feminitate cu care ne-a inzestrat natura.
- Acces gratuit pentru copii la Muzeul Antipa din Bucuresti Copiii cu varste de pana la 18 ani vor avea acces gratuit in expozitia permanenta a Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa.
Ziua in care Romania intra oficial in ecuatia migratiei - ce beneficii au la noi refugiatii Primii refugiati repartizati Romaniei au ajuns joi in Romania, fiind asteptati la Galati.
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
Pana acum de aceasta gratuitate beneficiau doar cei cu varsta pana in 26 de ani. In lege exista un articol prin care doar studentii cu varsta de pana la 26 de ani pot beneficia de reduceri la transport.
Apa oferita GRATUIT de Primaria Sectorului 2, in perioada caniculara Ca urmare a atentionarilor meteorologice care indica vreme calduroasa in aceste zile, Primaria Sectorului 2 pune, gratuit, la dispozitia bucurestenilor cele 19 fantani de mare adancime care furnizeaza apa de cea mai buna calitate.
Gura tirgului zvoneste ca Ionut Popescu, ministrul Finantelor, s-a cam saturat deja de jobul sau si sopteste in dreapta si-n stinga ca se va retrage "prin septembrie, cel tirziu octombrie”.
google-analytics.com