Cautare

1338 de rezultate pentru "wlan gratuit in pitesti" (3.04 secunde)
¥aranii interesati de fondurile europene, dar care nu au bani sa plateasca consultanta pentru proiectele lor, o vor putea primi gratuit.
Toti batrânii Craiovei pensionati la limita de vârsta vor putea calatori gratuit cu masinile si tramvaiele RAT, din 2008, daca pensia nu va depasi 1.000 de lei.Pensionatii la limita de vârsta ale caror pensii nu vor depasi zece milioane de lei vechi îsi vor putea procura gratuit abonamente de calatorie pe toate cursele interne ale Regiei Autonome de Transport Craiova.
Privatizarea societatilor la pretul simbolic de 1 euro sau transferul gratuit al unor companii catre un investitor strategic cu obligarea asumarii unor investitii, metode prin care se acorda ajutoare de stat, vor fi eliminate din legislatie, sustin surse din AVAS.
Termenul in care operatorii de transport in regim de taxi trebuie sa isi preschimbe autorizatiile de transport expirate a fost prelungit cu trei luni, de la 31 decembrie 2007 la 31 martie 2008.
Firmele romanesti nu mai au obligatia de a inregistra in Romania contractele incheiate cu firmele straine sau cu persoanele fizice nerezidente pentru activitati derulate in afara tarii, potrivit normelor metodologice de aplicare a Codului fiscal, modificate de Guvern.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Specialistii BitDefender au detectat în ultimele trei zile mai multe atacuri asupra clientilor bancilor românesti, prin care li se cere sa-si actualizeze datele conturilor de on line banking sau sa raspunda câtorva întrebari referitoare la serviciile bancii.
Curtea Europeana de Justitie (CEJ) a dezaprobat joi legislatia germana, apreciind ca vanzatorul unui produs defect nu are dreptul sa ceara unui consumator indemnizatii pentru folosirea acestuia in intervalul dinainte de a fi inlocuit.
Raiffeisen Bank ofera gratuit serviciul de Internet Banking pentru IMM (fara taxa de activare si fara abonament lunar). Serviciul Raiffeisen Online pentru persoane juridice a fost lansat in octombrie 2007 si are deja peste 5.500 utilizatori din categoria IMM-urilor.
Cel mai probabil mA¢ine (vineri - n.r.) va avea loc avortul, din cA¢te stim pA¢na acum", a mai informat sursa citata.Pentru ca fata este din alta tara, iar avortul pentru ea nu este gratuit, costurile pentru aceasta operatie vor fi suportate de Clinica Marie Stopes."Nu putem spune exact pretul pentru un astfel de avort, oricum este mai mare decA¢t unul obisnuit, este un caz mai special.
De la inceputul anului trecut, romanii care calatoresc in statele Uniunii Europene beneficiaza de aceleasi drepturi medicale cu locuitorii statelor respective. ... In acest an, in locul cardurilor se elibereaza certificate de inlocuire.
Desi Ministerul Mediului a declarat ca taxa pentru pungile de plastic care nu sunt biodegradabile va fi aplicata de la 1 ianuarie 2009, Garda de Mediu a decis aplicarea amenzilor abia de luna viitoare celor care distribuie gratuit pungi de plastic.
Desi a vandut pachetul de actiuni detinut la Ford, SIF Oltenia continua procesul intentat companiei producatoare de autoturisme, in intentia de a ajunge la statul roman.
In Banie s-a deschis ieri una dintre cele mai mari saline de suprafata din tara. ... Asa arata prima salina de suprafata deschisa in Craiova, un loc care te duce cu gandul mai degraba la o incapere de recreere dintr-o cabana montana, decat la un spatiu cu scop terapeutic.
Conceptul de filme gratuite online va incepe sa patrunda in Romania din luna septembrie, prin intermediul MEDIAdirect, care face parte din grupul Akamai. Modelul actual de exploatare a continutului video oferit gratuit publicului larg este bazat in mare parte pe grila lineara a posturilor de televiziune.
Oamenii isi vor putea schimba gratuit scandenta ratei si isi vor putea refinanta fara niciun cost creditele pe care le au la diferite banci.
UNIQA Asigurari lanseaza astazi o noua campanie nationala de informare si educare despre asigurari, un concept unic pe piata romaneasca in primul rand prin particularitatea canalului de comunicare - Caravana UNIQA.
Romtelecom schimba identitatea vizuala a canalului TV Dolce Sport Incepand de vineri, 1 iunie, de la ora 18.30, televiziunea de sport a Romtelecom, Dolce Sport, are o noua identitate vizuala, schimbare facuta in contextul in care pe parcursul verii se vor difuza campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra, a anuntat vineri operatorul de comunicatii electronice.
CFR Calatori impreuna cu BookLand isi propun sa transforme mijloacele de transport feroviar in spatii prietenoase fata de cititori, care vor gasi in vagoane carti interesante si putea de asemenea sa-si descarce gratuit pe telefon o carte electronica.
TNT GHID DEZAMORSARE O excelenta brosura informativa de marketing politic electoral a fost pusa in parbrizele multor autoturisme din Bucuresti. ... TNT GHID DEZAMORSARE" si contine sfaturi utile pentru automobilisti, in principal despre cum se pot face mai multi km cu bani mai multi in portofelul propriu.
google-analytics.com