Cautare

1338 de rezultate pentru "wlan gratuit in pitesti" (3.42 secunde)
GRECIA-ROMANIA, meci duminica, 7 septembrie in direct la TV, in preliminarii la Euro 2016 GRECIA-ROMANIA, MECIUL DIN PRELIMINARIILE EURO 2016, va avea loc duminica, 7 septembrie, la Atena. ... Meciul va putea fi urmarit GRATUIT de suporteri, pe Arena Nationala.
Toti alergatorii care participa la probele evenimentului sportiv Raiffeisen Bank Maraton Bucuresti, din 2-4 octombrie, sunt asteptati la cortul UNIQA Asigurari pentru a-si testa gratuit sanatatea. Testele medicale sunt efectuate de voluntarii de la Asociatia Impreuna pentru Sanatatea Rurala/ SSMB si de la Clinica Anima si constau in :
In perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2006, clientii care vor incheia contracte pentru unul dintre produsele de acces internet prin ADSL, oferite de Romtelecom, vor beneficia de 20 la suta reducere pe viata la abonamentul lunar.
FinZoom Financial Services, membra a Finzoom Financial Guide Network, a lansat un portal financiar - www.finzoom.ro - care compara gratuit si in detaliu toate ofertele de credite de pe piata, informeaza un comunicat al companiei.
Guvernul Indiei are planuri mari pentru contribuabilii sai, intentionand ca pana in 2009 sa conecteze toata tara la Internet.
Orange si Universal Music lanseaza in colaborare PrePay Music, o oferta unica pe piata si conceputa special pentru tineri, care imbina comunicarea mobila cu muzica si continutul multimedia de cea mai inalta calitate.
Serviciul pune la dispozitia utilizatorilor abonament gratuit, un aparat mobil gratuit (oferit în custodie pe toata durata contractului), cartela SIM preactivata, pâna la 1.200 de minute lunare gratuite (pot fi folosite de catre client atât de pe telefonul fix, cât si de pe cel mobil) si tarife speciale (dupa depasirea minutelor incluse).
Operatorul de telefonie mobila Cosmote a anuntat ca, incepand din data de 30 august a.c., toti utilizatorii sai vor beneficia de tarife reduse in roaming pentru serviciile de voce, in destinatiile din Uniunea Europeana.
"In cadrul acestui program, bibliotecile rurale din zonele defavorizate au sansa de a obtine calculatoare si internet gratuite. ... Noi consideram ca este o oportunitate acest program in perioada de criza", a declarat Sanda Augustina Constantinescu, directoarea Bibliotecii Judetene "Antim Ivireanul" din Ramnicu Valcea.
Noul serviciu Google Maps ofera posibilitatea utilizatorilor sa acceseze harti online, sa caute companii, sa plaseze anunturi gratuite prin intermediul Google Maps Local Business Centre, sa isi creeze harti proprii si sa caute diferite locatii, chiar in deplasare.
Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a anuntat ieri ca supune consultarii publice proiectul de decizie privind implementarea serviciului universal in sectorul comunicatiilor electronice din Romania dupa modificarea Strategiei nationale din acest domeniu.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Se pare ca Facebook isi focuseaza toate actiunile in perioada care urmeaza pentru a lansarea unei aplicatii ce va permite oricarui posesor de telefon (chiar si cei care nu detin un smarphone) sa se conecteze la reteaua de prieteni.
Un fenomen Wi-Fi in Romania? In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Despre razboiul investitiilor si al preturilor dintre RCS si UPC:
Google invata agentiile din Romania cum sa castige mai multi bani de la IMM-uri Google va lansa in Romania programul Google Engage, care are ca scop trainingul agentiilor care sunt parte a "ecosistemului" de publicitate al firmei americane, respectiv companii de publicitate online, agentii full-service, webmasteri, designeri si dezvoltatori web, consultanti SEO (search engine optimization) sau SEM (search engine marketing).
Noua firme isi expun gratuit produse software, aplicatii mobile si hardware, cu sprijinul unei subventii de 690.000 de lei de la bugetul de stat Noua firme romanesti sunt prezente in acest an la cel mai mare targ mondial de telecomunicatii - Mobile World Congress de la Barcelona - aceasta fiind prima prezenta romaneasca la acest congres.
Tot ce trebuie sa faci este sa descarci gratuit aplicatia si vei fi mereu la curent cu cele mai noi locuri de munca. Aplicatia poate fi gasita deja in libraria iTunes si descarcata gratuit.
Blocarea reclamelor Desi pot fi deranjante, reclamele de tip pop-up sau unele bannere au totusi un rol important, intrucat ele "platesc" pentru continutul pe care utilizatorul in vede in mod gratuit, scrie sursa citata. Astfel, in anumite cazuri, blocarea lor prin diverse aplicatii poate fi ilegala.
Google scoate Maps Gallery, un atlas digital Google a lansat un nou serviciu online (desigur, gratuit), ce permite cautarea si descoperirea de noi harti, care au fost create de alti dezvoltatori si nu doar de catre cei de la Google.
Sistarea actualizarilor pentru Windows XP - implicatii si riscuri Incepand de azi, 9 aprilie 2014, Microsoft nu va mai oferi update-uri de securitate, remedieri, sau suport pentru clienti, gratuit sau contra cost, pentru sistemul de operare Windows XP.
google-analytics.com