Cautare

369 de rezultate pentru "voicu astrid" (5.61 secunde)
Din aceasta comisie fac parte secretarul general Dan Motreanu, deputatul Eugen Nicolaescu si secretarul general al Guvernului, Mihai Voicu, deputat de Dolj.
Eugen Arnautu, Valentin Calcan, Stefan Cazimir, Aurel Chelbea, Dorel Dorian, Dorin Daianu, Nicolae Leonachescu, George Nadejde, Dumitru Doru Palade, Alexandru Sassu, Ileana Ionescu Stana, Timotei Stuparu, Madalin Voicu.
Mihai Razvan Ungureanu, Teodor Atanasiu, Mihai Voicu, Vasile Blaga, Laszlo Borbely, Ionut Popescu, Gheorghe Flutur, Monica Macovei si Cristian David.
In alta ordine de idei, in acelasi cadru, membrii CEx i-au desemnat pe Ludovic Orban, Gheorghe Stefan si Adrian Iorgulescu, membri supleanti in Consiliul National de Conducere al Aliantei, care ii vor inlocui pe ministrii Mona Musca, Gheorghe Flutur si Mihai Voicu, cei care nu vor putea veni la reuniunile cu democratii.
Cele mai multe nemultumiri au fost legate de ministrul Finantelor, Ionut Popescu, ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, ministrul Sanatatii, Mircea Cinteza, si de secretarul general al Guvernului, Mihai Voicu.
Publicatia s-a lansat cu Gheorghe Voicu redactor-sef si Iliuta Naghi, patron. Pro Sport a fost infiintat pe 2 iulie 1997, de MediaPro, fiind primul ziar full-color din Romania, fiind condus Ovidiu Ioanitoaia, director general, si Catalin Tolontan, redactor-sef.
Maxim (4 goluri), Muscalagiu (1), Luntraru (6), Pauna (7), Serban (6), Voicu (2), Nitu (5), Iacob (2), Craciun (6) si Caragui (4).
Secretarul general al Guvernului, Mihai Voicu, a cumparat anul trecut actiuni la zece societati, dupa ce in aprilie 2005 nu detinea nici un astfel de titlu.
Unul dintre argumente l-a adus Madalin Voicu joi seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune. "Ion Iliescu este indispensabil pentru ceea ce urmeaza sa se intample in PSD.
Cel care va intruni cele mai multe sufragii va fi candidatul nostru pentru functia de subprefect", a spus senatorul Mario Oprea. Deputatul Mihai Voicu a precizat ca vrea sa le testeze candidatilor liberali experienta in administratie si proiectele de viitor.
"In biroul politic, voturile au fost centralizate de deputatul Mihai Voicu, iar acesta ne-a comunicat doar numele candidatului cu cele mai multe voturi, in persoana lui Nicolae Giurgiteanu.
un lider - in persoana Monicai Nicoleta Marian, un vice-lider, Nicolae Giuliano Voicu, un secretar, Marius Garagancea, respectiv Sivian Galiu si Cristian Cretu.
Deputatul Mihai Voicu nu a putut sa ajunga aici pentru ca, in calitate de secretar general al guvernului, l-a insotit pe premierul Tariceanu peste tot, chiar si in zonele sinistrate, insa acesta va sosi in zona in zilele urmatoare", a spus senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj.
Daniela Voicu de la Institutul National de Hematologie Transfuzionala (tema: Ce este talasemia). Cu acest prilej, a fost lansat si un concurs adresat jurnalistilor:
dezvoltarea organizatiilor neguvernamentale ale comunitatii rrome la nivel local si o mai stransa cooperare a acestor organizatii cu autoritatile locale in rezolvarea problemelor", a declarat cu acest prilej Mihai Alexandru Voicu, ministru delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului.
Mihai Voicu, ministrul delegat pentru coordonarea Secretarului general al Guvernului; László Borbely, ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului;
Radu Stroe, in prezent senator PNL si presedinte al comisiei de control al SRI, va fi numit in functia de secretar general al Guvernului, post ocupat initial de Mihai Voicu, dar care a preluat portofoliul relatiei cu Parlamentul, dupa ce Bogdan Olteanu a devenit presedintele Camerei Deputatilor.
Ionel Valentin Vlad, Presedinte al Academiei Romane, Excelenta Sa Bogdan Lucian Aurescu, Ministru al Afacerilor Externe, Domnul Sorin Mihai Campeanu, Ministru al Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Doamna Gabriela Szabo, Ministru a Tineretului si Sportului, Domnul Raed Arafat, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne si Doamna Diana Voicu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului pentru Societatea Informationala.
La dezbaterea organizata in Sala Mare a Prefecturii judetului au participat, alaturi de deputatul PNL George Dragomir, Mihai Voicu, presedintele Comisiei pentru Codul Electoral, Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia, reprezentanti ai ONG-urilor din Constanta, profesori universitari, personalitati locale, reprezentanti ai mass-media.
De altfel, la putin timp dupa anuntarea rezultatului de la referendum, au aparut si problemele lui Ludovic Orban, mai multi colegi, intre care Adriana Saftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scantei, Mara Calista, Cezar Preda si Catalin Predoiu, acuzandu-l ca dezbina partidul!
google-analytics.com