Cautare

1048 de rezultate pentru "visul la cheie" (3.20 secunde)
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... Din cauza caldurii populare, se spune ca Mubarak a fugit in Emirate si i-a transmis lui Basescu, ca ar fi mai bine pentru el sa vina direct in Emirate, inainte sa treaca pe la Targoviste.
In cazul in care va dori sa conteste excluderea sa din partid, fostul presedinte al PSD va putea face acest lucru la Curtea de Arbitraj a partidului, initial la Arad si, dupa caz, la conducerea centrala a PSD.
Cronica Romana analizeaza activitatea USL la trei luni de la infiintare, intr-un articol intitulat "Prestatie dezamagitoare" (autor: ... (Datorata unei sincere simpatii, care provine, in mod fundamental, din convingerea ca esenta democratiei consta in alternanta la Putere.) Pana acum n-au prea facut mare lucru.
In rest, orice alta reorganizare nu-i foloseste la nimic. ... La fel vom vota si nu avem majoritate", a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, liderul PSD, explicand ca la Bucuresti functioneaza bine "coalitia Udrea-PRM-PNG".
Cred ca data potrivita pentru aderarea la Schengen este octombrie Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a declarat, marti, la Sofia, ca este de parere ca data potrivita pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen este octombrie, demnitarul subliniind ca este optimist cu privire la acest termen.
La fel; ... Astfel, in loc aceasta noua institutie revolutionara sa-si gaseasca locul acolo unde i se cuvine, in viitoarea Constitutie, la capitolul de drepturi fundamentale si la garantarea proprietatii, ea este aruncata, neglijent, intr-un cod care nu exista", adauga acesta.
"La urma urmelor, nu este imposibil", a spus Roman, intr-un interviu pentru Evz. De asemenea, Petre Roman a dat de ințeles ca ar putea lua in considerare inclusiv posibilitatea revenirii in functia de premier.
El sustine ca argumentul economisirii de bani prin comasarea alegerilor este "usor ridicol", intrucat suma avansata de premier, de 30 de milioane de euro, este "nerealista" din perspeciva faptului ca ea "poate fi recuperata prin metode foarte simple, iar una dintre ele ar fi sa nu se mai fure gros la 5 kilometri de autostrada din cele cateva mii care se promite ca vor face la anul".
A intrat in guvern aproape pe usa din dos, si tot pe usa din dos a iesit dupa toate alegerile la care a luat parte.
A intrat in guvern aproape pe usa din dos, si tot pe usa din dos a iesit dupa toate alegerile la care a luat parte.
Sociologul Kivu, despre visul lui Geoana de a face un partid puternic: ... "Anuntul pe care Mircea Geoana l-a facut astazi la Dabuleni, cum ca isi face un nou partid, mi-a amintit de partiduletul Forta Democrata, pe care l-a facut in trecut Petre Roman.
"Buna ziua, ati sunat la Salvarea privata. ... Pentru verificarea contului dumneavoastra de contributii la sistemul de sanatate, apasati 3. ... Pentru informatii in legatura cu starea dumneavoastra de sanatate, apasati cu un deget pe incheietura mainii si numarati pana la 60.
in sondaje, partidul a ajuns la o paritate cu USL de 1 la 4 sau chiar la 5. ... O diferenta care s-a dovedit reala, ba chiar mai mare decat in sondaje, la urne, in momentul alegerilor.
Boc la Cluj. ... Falca la Arad. ... Visul pedelist s-a implinit. ... Pana la urma, daca-l impinge ceasul rau pe doctor sa se vrea presedinte, Adriean Bordurademarmura Videanu va fi din nou primarul Capitalei.
S-a descapatanat de trup alegand sa plece cu "copiii" din presa la supermarket. ... Dar stiti cum e pana la urma, capul face, capul trage. ... E o mare ambitie si sete de afirmare la Victor Ponta, e o si mai mare foame intre miile de ciripoi slabiti de atata opozitie.
Culmea ironiei, fostul ministru care a jonglat cu doctrinele asa cum i-a convenit, trecand de la liberali la democrat-liberali, deveniti populari din social-democrati, pentru a ajunge in final inapoi la liberali, care s-au transformat peste noapte in populari, refuza unui guvern social-liberal dreptul de a face relaxare fiscala, pe motiv ca aceasta tine exclusiv de doctrina liberala.
Spre marea dezamagire a titularului de la Cotroceni, care isi dorea mai mult ca orice sa poata conta pe o forta politica proprie.
Sunt, nu un atentat la Constitutie ci, eventual, o prostie. ... Recunosti victoria la scor a alora, ii feliciti, chiar daca-ti sta in gat intentia si vorbele se dezgroapa greu din omulet si cu asta basta.
Pe numele de fata Geambec, Sevil Shhaideh s-a nascut la 4 decembrie 1964 la Constanta, intr-o familie de turci. ... Intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei, Muezel Geambac incepe cu profesorul Kemal Karpat, care si-a cumparat familia de la autoritatile comuniste si a dus-o in Turcia.
Botosanenii care au masini vechi si vor sa isi cumpere altele noi vor fi ajutati de stat sa-si indeplineasca visul.
google-analytics.com