Cautare

1048 de rezultate pentru "visul la cheie" (2.51 secunde)
"Visul nostru a devenit realitate, am adoptat Parteneriatul Estic cu mijloacele potrivite pentru a-l demara", a declarat seful diplomatiei cehe, Karel Schwarzenberg (foto). Cehia facuse din acest proiect o prioritate a mandatului sau la presedintia UE.
Dupa ce au spoliat sistemul energetic national prin contracte preferentiale de achizitionare a energiei electrice produsa de Hidroelectrica si au revandut-o acesteia la preturi mult mai mari, "baronii" energiei si-au indreptat atentia catre marea afacere a parcurilor eoliene.
Cu toate ca piata imobiliara a fost puternic afectata de criza financiara, inregistrand astfel o scadere semnificativa a numarului de tranzactii cu terenuri si locuinte, la Navodari loturile de la malul marii se vand ca painea calda. ... o parte din persoanele inscrise la licitatia organizata de TSP Ecoterm S.
In 1940, la Targu Jiu si-a deschis portile una dintre primele fabrici din judetul Gorj: ... Visul frumos s-a destramat in anul 2006, cand portile fabricii s-au inchis, muncitorii devenind someri.
Evenimentul va avea loc la PALATUL STIRBEY de la Buftea, sala Regina Maria. ... Publicul este rugat sa sune sau sa trimita e-mai-uril pentru a ajuta pe fiecare "visator" sa-si indeplineasca visul. ... Se transmite in majoritatea zilelor de luni, pe site la www.AmericanDreamersRadio.com.
Recent, la Palatul Stirbey din Buftea a fost lansata Camera de Comert si Industrie Romania - Austria. ... A doua zi acesta a oferit consultatii gratuite unor firme de la noi, la un hotel din Bucuresti.
Traian Basescu a anuntat de mai multe ori, in ultima perioada, ca ia in calcul la modul cel mai serios plecarea pe mare, intr-un voiaj de un an, in calitate de comandant, in cazul in care va pierde alegerile.
Printre cei care vor sparge gheata pe fotoliul rosu al lui Diaconescu se va afla, cat de curand, insasi Elena Basescu, europarlamentar - fiica presedintelui Romaniei - care este asteptata sa vorbeasca deschis atat despre activitatea sa politica de la Strasbourg, cat si despre aspecte ce tin de viata sa sentimentala.
Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de noul Credit Ipotecar, cu dobanzi mai mici - marja incepand de la 5,95% plus Euribor/Robor la trei luni - si zero comision de administrare.
"Citesc in ziare ca cetateanu‘ Syda, absolut intamplator iubitul Elenei Basescu (Eba), a castigat un post de consilier la Ambasada Romaniei la Paris. ... Nu e si visul meu sa traiesc la Paris?! ... Sa intermedieze relatiile economice ale odraslelor de bani-gata de la Paris cu cele din Bucuresti.
La emisiunea tv "Frumusete pe muchie de cutit", sub privirile a peste 1,6 milioane de romani, o femeie si-a regasit frumusetea, feminitatea, zambetul stralucitor si confortul increderii in sine.
In momentul lansarii generatiei precedente de FX, concurenta nu acorda o mare incredere SUV-ului cu spate plonjat si alura de coupe.Timpul a trecut, caroseria de SUV coupe a luat amploare, iar asezonarea la un motor diesel a fost o chestiune de timp.
In momentul lansarii generatiei precedente de FX, concurenta nu acorda o mare incredere SUV-ului cu spate plonjat si alura de coupe.Timpul a trecut, caroseria de SUV coupe a luat amploare, iar asezonarea la un motor diesel a fost o chestiune de timp.
De data aceasta, se lauda cu timpii record in care reusesc sa-si culce la pamant marile intreprinderi. ... In ultimii 20 ani, aproape toata industria romaneasca a fost pusa la pamant: ... La inceputul anilor ‘90, aici lucrau peste 6.000 de oameni care produceau fonta.
Anul acesta, preturile pentru apartamentele vechi au scazut in medie cu 25%, iar anul viitor vom mai asista la scaderi cuprinse intre 5 si 15%", a declarat pentru Money.ro, Adrian Crivii, directorul general al companiei de evaluare Darian.
In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
'Mircea Badea a declarat luni, la "Sinteza zilei", ca recunoaste caracterizarea pe care i-a facut-o Sebastian Lazaroiu, fiind intr-adevar "un clovn trist" - asa cum sunt toti clovnii -, realizatorul TV precizand insa ca este "un clovn trist pe banii lui", spre deosebire de consilierul prezidential.
Soselele stirbite au ajuns sa fie cel mai mare cosmar al investitorilor straini care au venit la noi in tara pentru a dezvolta un business, motiv pentru care, odata iesiti din gropile Romaniei, acestia au plecat la vecinii nostri.
"Ofertantii au la dispozitie zece zile pentru a contesta rezultatele licitatiilor", se arata intr-un comunicat al CNADNR. Contractele fac parte din Programul Operational Sectorial de Transport (POS-T) si vor fi finantate de Uniunea Europeana prin Fondul de Coeziune (85%) si de la bugetul de stat (15%).
Proiectul prevede doua tuneluri de 2 kilometri pe sub Parcul Herastrau, cate unul pe fiecare sens, la o adancime de 25 de metri sub parc, cate trei benzi pe sens, aproximativ zece kilometri de sosea suspendata si pasaj suprateran pe doua niveluri peste calea ferata Bucuresti-Constanta.
google-analytics.com