Cautare

1048 de rezultate pentru "visul la cheie" (4.85 secunde)
Colonizarea spatiului De la Wikipedia, enciclopedia libera Colonizarea spatiului (asezari spatiale, habitate spatiale) reprezinta crearea unui habitat uman autonom (auto-suficient) in afara Terrei si constituie obiectivul de lunga durata al agentiilor spatiale, scopul suprem al programelor spatiale, asa cum spunea in 2005 Michael D.
E la fel de adevarat daca-l faci tiran sau generos, dictator sau democrat, popular sau hulit.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. ... S-a mutat cu el la Bucuresti, la insistentele lui.
In fata amenintarilor Rusiei si Ucrainei, Basarabia si-a proclamat independenta la 24 ianuarie/6 februarie 1918. Sfatul Tarii, care cuprindea reprezentanti ai tuturor nationalitatilor, a adoptat, la 27 martie/9 aprilie 1918, cu majoritate de voturi, hotararea Basarabiei de a se uni cu Romania.
fiecare om, casele lor, regimurile politice, piramidele sau alte astfel de constructii care sunt menite sa infrunte veacurile, stelele si galaxiile isi vor afla la un moment dat sfarsitul.
Berbec (21 martie - 20 aprilie) Berbecul pe 12 iulie 2018 va vedea un fel de truc murdar in actiunile unuia dintre colegii lor de la serviciu. ... Estimati amploarea acestui gest si apelati la cineva care va poate ajuta in acest demers. ... La serviciu se anunta forfota.
Te sfatuim sa fii atent la tendinta catre speculatii si investitii speculative, pentru ca riscul de a iesi in pierdere este mare.
Berbec Poate fi o zi deosebita, pentru ca simti o dorinta sincera de a ajunge la armonie, de a inabusi acele impulsuri razboinice care strica relatiile cu cei din jur.
Nativii pot practica, de la jocuri sportive incitante si pana la actiuni de mare dificultate. ... Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce nativilor ocazii de a se distra, invitatii la petreceri si chef de socializare.
OANA BUGEAG) (continuare) MEDIC DE TARA LA DITESTI - Erati absolvent de medicina, chiar ati si profesat cativa ani ca medic la tara.
Ministrul Cristian David a anuntat, vineri, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia, ca l-a eliberat din functie pe Dan Ilie Morega pentru a nu prejudicia imaginea Autoritatii de Control a Guvernului.
"Nationalisti din toate tarile, uniti-va!" pare sa fie visul implinit al temperamentalului presedinte PRM.
Verzii din tara noastra s-au organizat si vor sa rupa gura tirgului la urmatoarele alegeri. Mai exact, deputatul Petru Lificiu a vorbit simbata, la Galati, despre acordul incheiat intre PER si Partidul Verde, alianta formata purtind numele de Alianta Verde - Ecologistii.
"Atacul de ieri (joi - n.r.) la adresa PNL ne arata tactica PD. PD nu doreste sa iasa de la guvernare, ci doreste caderea premierului Tariceanu, la fel ca Traian Basescu", a explicat Antonescu.
Nici presedintele Traian Basescu nu a fost incantat de decizia premierului Tariceanu, seful statului sustinand ca noua formula guvernamentala nu mai reprezinta vointa electoratului, asa cum a fost ea exprimata la alegerile din 2004.
Asediati din toate partile, democratii dovedesc un surprinzator calm politic si deruleaza o strategie prudenta de non-combat, menita sa atraga simpatia populara asupra presedintelui Traian Basescu la referendumul de pe 19 mai prin asumarea statutului de victima.
Dupa ce seceta din ultima perioada a cam exterminat culturile din tara noastra, iar preturile incep usor sa atinga valori mai mari pe zi ce trece, reprezentantii Partidului Conservator ramin la vechea lor idee, de a reduce cota TVA la alimentele de baza.
Este miscarea facuta de galateanul Petru Lificiu, care a demisionat in urma cu trei saptamani din functia de presedinte al Partidului Ecologist Roman, ramanand un simplu membru al PER, pentru ca ieri sa-si depuna oficial adeziunea la Organizatia Judeteana a Partidului Democrat.
Deputatul PDL Ioan Oltean a declarat, luni, la dezbaterea motiunii simpe,a PDL privind taxa auto, ca democratii au gresit ca, fiind la guvernare, au fost de acord cu taxa de prima inmatriculare, dar ca "numai boul este consecvent in greseala".
Mutare surprinzatoare la Mangalia, acolo unde ex- conservatorul, ex-liberalul Eugen Pricopie, fost, printre altele, si vicepresedinte al DMHI Mangalia, s-a inscris in Partidul Romania Mare si va candida la Primarie.
google-analytics.com