Cautare

3280 de rezultate pentru "violeta vasile stiri protv" (3.07 secunde)
In plus, nici flacara violeta n-a tinut cu el. ... A, ca el n-a vrut sa tina cont de sfaturile mele, ca a crezut mai mult in flacara violeta a lui Hrebenciuc, este decizia lui de mare barbat politic.'
Avea o culoare alb-violeta stralucitoare, si lasa o dara lunga, ingustandu-se pe masura ce se departa de obiect, de fapt doua dungi de lumina subtire care se intersectau, si acolo unde se intalneau, lumina devenea mai puternica, pe urma se subtia, se ingusta, se topea in cerul intunecat;
Mineralul are frecvent o culoare violeta, de nuante diferite pana la variante de culoare roz. ... Ametistul reflecta o splendida lumina violeta, culoarea specifica centrului corespunzator celui de-al treilea ochi.
Cea care a abordat problema coruptiei a fost de aceasta data presedinta aleasa a Organizatiei Municipale a PLD Galati, Violeta Nanu, care este de parere ca scandalurile din Primarie nu ar face altceva decat sa demonstreze ca primarul Dumitru Nicolae tolereaza coruptia.
"S-a confirmat din partea lui Crin Antonescu, a lui Mircea Geoana si cu jumătate de gura din partea lui Sebastian Lazaroiu ca ei sunt de acord sa particip la aceasta dezbatere, exista o organizatie obscura, IPP, care controleaza cum cheltuim noi banii publici, dar cand e vorba de o dezbatere publica atunci ei fac deosebire intre candidati si candidati (...) Daca doreste dezbatere privata d-na Violeta Alexandru sa faca la ea in bucatarie.
Iar la serbare, in noiembrie, Violeta a fost aplaudata de mama sa si de Tuncay, care s-au prezentat in public ca un cuplu si aveau si verighete pe deget!
Spre deosebire de fierul din legume pe care corpul nu il poate absorbi, fierul din carnea de vita se absoarbe foarte bine, sustine Violeta Pribeagu, nutritionist si dietetician Natur House (www.natur-house.ro).
Violeta Alexandru, criza de nervi in Parlament: "Festival de populism"
Violeta de 21 de ani, din Bucuresti, care intretinea relatii sexuale orale cu un barbat in schimbul sumei de 50 lei. ... Violeta in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de prostitutie.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Cu 69 de voturi "pentru", Vasile Blaga , candidatul coalitiei de guvernare, a castigat sefia Senatului. ... Vasile Blaga s-a nascut in data de 26 iulie 1956 in localitatea Petrileni, Bihor.
Grupul PDL contesta din nou la CCR hotararea de revocare a lui Vasile Blaga de la sefia Senatului Grupul senatorilor PDL a depus vinerea trecuta, la Curtea Constitutionala, o noua sesizare cu privire la Hotararea Parlamentului de revocare a lui Vasile Blaga din functia de presedinte al Senatului.
Explicatiile sociologului Vasile Dancu Presedintele IRES, Vasile Dancu, spune ca romanii sunt interesati de soarta Greciei pentru ca se gandesc la Romania si la ce s-ar fi putut intampla aici.
Victor Ponta a fost invitatul lui Cristian Leonte si al celor doi jurnalisti Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) si Claudiu Pandaru (gandul.info) duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de ProTV.
Seara, au fost date si de televiziuni in cadrul jurnalelor de stiri. ... ProTV Chisinau: ... ProTv a scris in stilul propriu:
Pe pagina sa, pe www.ProTv.ro, George Buhnici isi aminteste: ... Erau mereu primii la stiri, iar materialele lor erau realizate altfel decat m-as fi asteptat. ... protv.ro
o televiziune de stiri a angrenat la relatarea Conventiei PDL 71 de jurnalisti. ... Emil Boc, Vasile Blaga si Theodor Paleologu. ... Ne-am facut de ras Ultimul vorbitor dintre candidati a fost Vasile Blaga.
La evenimentul care s-a desfasurat pana dupa miezul noptii, la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, in prezenta ministrului Culturii, Daniel Barbu, si a printului Nicolae al Romaniei, au participat reprezentanti de marca ai lumii culturale.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
google-analytics.com