Cautare

3280 de rezultate pentru "violeta vasile stiri protv" (3.93 secunde)
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis.
victorie" Meciul e IN DIRECT la ProTV de la ora 22.00!! ... Roxana Ivascu (reporter ProTV) mi-a spus ca a vorbit cu liderul galeriei Stelei, care a anuntat ca totul se amana pentru urmatoarea partida din Europa League.
Franta - Portugalia, duminica, 22:00, la ProTV Francezii revin pe stadionul pe care au deschis EURO. Franta va juca finala de pe Stade de France duminica, de la 22:00, cu Portugalia lui Ronaldo, IN DIRECT la ProTV.
Meciul este transmis in direct pe ProTV si liveTEXT pe GSP.RO. Potrivit GSP, Cosmin Contra e suparat inainte meciurilor cu Lituania si cu Muntenegru.
"Am citit ca Oana Roman Elisei este indignata de faptul ca au aparut la ProTV imagini de la cununia ei si botezul copilului ei.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Fostul ministru al Informatiilor, Vasile Dancu, un intelectual valoros de stanga, ar putea fi numit in functia de consilier prezidential pe probleme politice.
Social-democratul clujean Vasile Dancu a declarat ca gestul liderilor PSD de a sarbatori victoria in alegeri, la aflarea exit poll-urilor, poate fi interpretat ca o "prevalidare" a scrutinului, dar ca e greu de apreciat daca va avea castig de cauza prin contestatia depusa la CCR.
Agerpres informeaza ca analistul politic Radu Tudor a declarat ca Vasile Blaga este un "invins" in confruntarea cu Traian Basescu, pentru ca "a pierdut o functie", dar un "invingator" la capitolul imagine.
Agerpres informeaza ca analistul politic Iosif Boda a declarat ca gestul lui Vasile Blaga de a demisiona din functia de ministru de Interne este unul laudabil. ... Gestul lui Vasile Blaga a fost unul de demnitate", a declarat analistul.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Ponta, despre Aura Vasile:
Ion Vasile, UNPR: ... Potrivit senatorului UNPR Ion Vasile insa democrat-liberalii au incalcat intelegerea dintre cele doua partide, el fiind propus pentru CJ, iar Preda la primaria municipiului.
Vasile Dancu:
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: Nu putea porni de jos. In functia de premier a fost investit in 2012, reprezinta acolo 60% din romani.
Afla ce celebreaza Google marti prin logo Catedrala Sfantul Vasile din Moscova, inaltata in urma cu fix 450 de ani, este celebrata marti deGoogle, prin logo-ul adoptat.
Aproape 600.000 de romani isi sarbatoresc onomastica in prima zi a anului, de Sfantul Vasile Aproape 600.000 de romani poarta numele Sfantului Vasile, potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, informeaza luni un comunicat al MAI.
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, Vasile Doru Pirici, Vasile Breben si minorul T.V.A. ... Vasile Doru Pirici este acuzat de talharie si violare de domiciliu, iar Vasile Breben, de complicitate la furt calificat.
Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers. ... Statia locala PROTV a fost televiziunea in care si-au inceput cariera.
google-analytics.com