Cautare

340 de rezultate pentru "vasilescu" (3.51 secunde)
Noile norme de creditare, elaborate in urma cu trei saptamani de Banca Nationala a Romaniei (BNR), vor fi aprobate in primele zile ale lunii august, dupa ce se incheie perioada de consultare publica, a declarat luni consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu.
Consilierul personal al guvernatorului, Adrian Vasilescu, a declarat ca acesta nu are nicio intentie de a se intoarce la Palatul Victoria. ... Adrian Vasilescu nu a spus nimic despre posibilitatea ca Mugur Isarescu sa candideze la functia de presedinte.
Adrian Vasilescu: "Noi nu suntem implicati" Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, considera ca este vorba despre "o ipoteza" si spune ca presedintele nu a vorbit de un imprumut de la FMI. ... Poate ar trebui sa cereti acolo detalii, pentru ca noi nu suntem implicati", a declarat pentruGandul Adrian Vasilescu.
Adrian Vasilescu, consilierul al guvernatorului BNR, a declarat, la Realitatea TV, ca, anul viitor, va trebui ca guvernul sa renunte la TVA de 24%. Conform lui Vasilescu, alegand cresterea impozitelor indirecte, "guvernul a procedat bine, pana la un punct".
Anul acesta va fi cel mai greu an din punct de vedere economic pentru ca trebuie sa ducem batalia pe doua fronturi, unul pentru iesirea din recesiune si celalalt cu incheierea echilibrului bugetar, a declarat, marti, pentru AGERPRES, Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei.
Firma Goldex Industry SRL Codlea, detinuta de Denisa Vasilescu, este asociata in cadrul Hoyo Romania cu compania chineza producatoare Hoyo - SHK Modern, care detine 80% din actiuni, restul participatiilor apartinand firmei brasovene.
Un barbat din comuna gorjeana Èšantareni a fost amendat de politie dupa ce a lipit patru afise electorale cu primarita localitatii, Maria Vasilescu, pe geamurile Scolii din satul Chiciora.
Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a scapat definitiv de dosarul in care a fost arestata de procurori, dupa procese ce au durat sapte ani.
Pe liste se mai afla, cu mari sanse de intrare in Parlament, George Pruteanu, Dorel Onaca, Radu Ciuceanu, preotul caterisit Ioan Aurel Rus, Dumitru Puzdrea, Lia Olguta Vasilescu, Nicolae Vasilescu, Mitzura Arghezi, Daniela Buruiana, Lucian Bolcas, Iulian Mincu si Anghel Stanciu.
Presedintia comisiei este asigurata de Raluca Turcan (PNL), vicepresedinti sunt Eugen Nicolicea (PSD) si Lia Olguta Vasilescu (PRM), iar secretari Ionica Constanta Popescu (PUR) si Valentin Iliescu (PD).
Lia Olguta Vasilescu va castiga fotoliul de primar al Craiovei Conform ultimelor sondaje, candidatul USL , se arata intr-un comunicat de presa al USL remis, Joi, Amos News.
Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a ajuns in urma cu doar cateva minute la Primaria Craiova, unde discuta cu primarul Lia Olguta Vasilescu despre proiectele de dezvoltare a infrastructurii in zona Olteniei.
Presedintele Senatului, Vasile Blaga, a anuntat ca mai multi senatori si-au depus demisiile din Parlament, acestia fiind Nicolae Robu, Cristinel Bagiu,Vasile Mustatea, Cornel Popa, Emilian Francu (PNL), Adrian Tutuianu (PSD) si Olguta Vasilescu (PSD).
Anuntul a fost facut printr-un comunicat, semnat de Corneliu Vadim Tudor, in calitate de presedinte fondator al PPRM si de vicepresedinte al Senatului, si contrasemnat de Gheorghe Funar, liderul senatorilor partidului, Lucian Bolcas, liderul deputatilor, Mitzura Arghezi, presedinta organizatiei de femei, si de Lia Olguta Vasilescu, presedinta Organizatiei de Tineret.
Legat de faptul ca senatorul conservator Gavrila Vasilescu a votat alaturi de PSD, Maria Petre crede ca a fost ultimul gest de acest fel din partea partenerilor de Coalitie. ... Nu se poate sa voteze si cu PSD, si cu Alianta“, a precizat Popa, referindu-se la cazul senatorului Vasilescu.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Lia Olguta Vasilescu (PRM) a cerut stafului Parlamentului sa-i retina lui Tamas Sandor din indemnizatie pentru ca nu a votat. „Nu a venit aici sa se uite pe pereti, a venit sa voteze“, a spus Vasilescu despre deputatul UDMR.
Paunescu, iar responsabili de sectiuni erau Adrian Vasilescu, Alexandru Stroe sau Cristian Teodorescu. ... Redactorul-sef al publicatiei este Mircea Vasilescu. Din redactie faceau parte Magdalena Boiangiu, Adrian Cioroianu, Radu Cosasu, Andrei Manoliu, Matei Martin, Cezar Paul-Badescu, IaromiraPopovici sau Simona Sora.
In cazul Nutei ardeleanca, din Cotu Morii, care vizita des gazda noastra, in ciupici de casa aburind de caldura, primul indiciu al idilei secrete cu electricianul Vasilescu a fost scaderea, aparent inexplicabila, a facturilor.
Comisia pentru invatamant a Camerei considera ca Mihai Hardau nu ar trebui schimbat din functia de ministru al Educatiei si Cercetarii la o eventuala remaniere guvernamentala pentru ca s-ar bulversa sistemul de invatamant, a declarat presedintele comisiei, Lia Olguta Vasilescu (PRM).
google-analytics.com