DeCeNews informeaza: Oprescu: "Cand Geoana n-are ce face, baga ciocu-n fund si-si face rana"
Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a sugerat ca Mircea Geoana si-a subminat chiar el pozitia din PSD, declarand ca "atunci cand Geoana n-are ce face, baga ciocu-n fund si-si face rana".
Prezent la o emisiune Realitatea TV, la un moment dat, Oprescu a fost rugat sa comenteze o afirmatie recenta a sa: "ma ingriijoreaza clasa politica in general, unii sunt deasupra resurselor medicale si altii deasupra legilor". Primarul Bucurestiului a replicat atunci: "Adica au facut cu capu‘ domne‘...Indiferent ca e in partea pozitiva, sau cel putin asa crede persoana respectiva, e in partea negativa...Va spun ceva din popor, care se intampla zilele astea: cand Geoana n-are ce face, baga ciocu-n fund si-si face rana..Altii incep sa treaca se dea in stamba, aud si eu discutii, am ajuns, unii au ajuns la registrul in propriul lor partid, n-o sa-l numesc, nu mai fac parte din partid, si nu-mi vine...mi-aduc aminte cum in urma un an de zile toata lumea imi spunea 'du-te ma de aici ca tu nu esti independent'".
Oprescu a vorbit in acelasi ton ironic despre posibilii sai contracandidati. Intrebat cu cine se vede batandu-se pentru Primarie, Oprescu a spus: "Pai toti vor, domne! Vrea si nenea Vanghelie, vrea si...Nenea Piedone nu stiu daca vrea, e bine primit, dar s-ar putea sa fie domnul Ontanu. Domnu‘ Tanase, ei se joaca, fac o serie de sondaje, isi promit, isi fac...Eu n-am domne nici stapan, nici...". Cat priveste posibilitatea ca PDL sa-l sustina pe Teodor Paleologu, Oprescu a replicat "mare placere!".