Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu coandras" (4.86 secunde)
Demisiile in bloc din PNL ale unor parlamentari si anuntul infiintarii de catre Theodor Stolojan si Valeriu Stoica a Partidului Liberal Democrat i-au facut pe liberali sa se intrebe:
Valeriu Stoica a declarat ca, "in cel mai rau caz", daca se vor depune contestatii in aceasta perioada de cinci zile, solutionarea lor se va finaliza la sfarsitul lui ianuarie - inceputul lui februarie.
"Referitor la serparia de la gura lui Valeriu Stoica, niciodata PNL nu va colabora cu PLD", a precizat Hasotti, potrivit caruia PLD reprezinta Partidul Lichelelor Dovedite.
Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Mona Musca, Gheorghe Flutur, Mircea Iustian si Radu Feldman Alexandru au acuzat din nou practicile presedintelui liberal, aratand ca in orice tara democratica un premier pus in situatia in care a fost pus Tariceanu ar fi demisionat pe loc.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri lista investitiilor pe 2007 in suma de 15.887.000 lei, jumatate din aceste cheltuieli fiind alocate Senatului, a declarat secretarul Camerei Valeriu Zgonea (PSD).
Flutur a spus ca impreuna cu Valeriu Stoica a avut o intalnire informala cu Gunther Krichbaum in care liderii PLD au prezentat stadiul programului de pregatire a alegerilor europarlamentare, pozitia formatiunii privind reforma Constitutiei, strategia in domeniul absorbtiei fondurilor europene, precum si alte subiecte de pe agenda europeana.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat constituirea unei comisii de ancheta privind legalitatea retrocedarii Castelului Bran, a anuntat secretarul Camerei, Valeriu Zgonea (PSD).
"Nu exista nicio proba care sa demonstreze calitatea de colaborator al politiei politice", a declarat Valeriu Stoica, avocatul si colegul de partid al Monei Musca.
Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul PSD Valeriu Zgonea, a declarat ca Biroul Permanent a facut ieri o prima lectura a listei de dotari independente pentru 2007, aceasta nefiind inca aprobata intrucat nu are acordul chestorilor Camerei si nici nu exista resurse financiare pentru fiecare capitol.
Pe de alta parte, Valeriu Stoica, membru al conducerii provizorii al PLD, declarase ca ICCJ a respins contestatia facuta de PNL fata de semnul electoral depus de PLD pentru alegerile europene.
Secretarul Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea (PSD), a anuntat, la finalul sedintei Birourilor Permanente reunite, ca se asteapta ca punctul de vedere al comisiilor juridice sa fie transmis pana saptamana viitoare, in cursul zilei de luni, iar cel tarziu marti sa fie pus pe ordinea de zi a celor doua Camere reunite al Parlamentului.
Liderul PLD, Valeriu Stoica, l-a atacat dur ieri, in cadrul unei conferinte de presa, pe primul-ministru Tariceanu, spunand ca "barbatia politica" de care acesta a dat dovada in ultimele saptamani este falsa.
Declaratiile celor doi politicieni PLD au fost facute la doar o zi dupa ce un alt lider PLD, Valeriu Stoica, afirmase ca liberal-democratii doresc coalizarea dreptei romanesti alaturi de PD si le-a transmis democratilor ca trebuie sa aleaga daca mai raman in Alianta cu PNL sau se delimiteaza de liberali.
Biroul Permanent al Camerei a decis luni ca, saptamana viitoare, sa se stabileasca un termen de dezbatere a proiectului legii lustratiei, a perecizat secretarul Camerei, Valeriu Zgonea.
Valeriu Stoica va candida pentru functia de presedinte al Consiliului National de Coordonare, o structura asemanatoate celei din PNL, care se va ocupa de mai multe domenii de interes, precum politica externa, agricultura, politici publice.
In schimb, Valeriu Stoica se multumeste doar cu postul de presedinte al CNC. Totusi, aceasta functie ii va conferi o influenta considerabila din moment ce va avea in coordonare politica externa, politicile publice si agricultura.
Tot fara contracandidati au fost si Gheorghe Flutur pentru functia de presedinte executiv, iar Valeriu Stoica pentru cea de presedinte al Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD.
Presedintele Biroului Executiv National a fost ales (aproape) in unanimitate, Theodor Stojon (1.198 de voturi din 1215 exprimate), presedinte executiv, Gheorghe Flutur (1.189 de voturi), iar presedinte CRN Valeriu Stoica (1.152).
Cine conduce PLD In fruntea PLD au mai fost alesi Gheorghe Flutur, care va ocupa functia de presedinte executiv, si Valeriu Stoica, acesta fiind numit presedinte al Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD.
La randul sau, vicepresedintele PLD Valeriu Stoica a iesit cu doua scenarii si mai naucitoare. Potrivit unuia dintre acestea, "monstruoasa coalitie" pune la cale arestarea lui Basescu, imediat dupa ridicarea imunitatii acestuia.
google-analytics.com