Cautare

683 de rezultate pentru "valeriu coandras" (3.31 secunde)
O pozitie speciala a adoptat purtatorul de cuvant Valeriu Turcan, consilier de stat, care, conform surselor de la Cotroceni, este singurul care a demisionat.
PD - Costica Canacheu, UDMR - Verestoy Attila, PRM - Ilie Petrescu, Cristian Valeriu Buzea, PNL - Mihaita Calimente, Titu Gheorghiof, Daniel Ilusca, PC - Constatin Faina, PSD - Ion Vasile, Radu Georgescu, Teodor Nitulescu, Florin Iordache si Mihai Tudose.
Langa el, toti liderii PD- Emil Boc, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Cezar Preda, Anca Boagiu, Dorel Onaca- care i-a fost si bodyguard, la iesirea in multime, Stelian Dutu, decoltata Elena Udrea, tinuta de vorba de Romulus Minca, foarte interesat, de altfel, de pieptul generos expus de democrata blonda, dar si PLD-istii Theodor Stolojan, Valeriu Stoica, Cristian Boureanu si Mircea Iustian, alaturi de Monica Macovei.
Constituirea unui megapartid pentru sprijinirea lui Train Basescu, idee promovata deja de Valeriu Stoica, a fost reluata ieri si de Stolojan.
Un exemplu a vrut sa dea si presedintele interimar Nicolae Vacaroiu care a asteptat rabdator dupa vot sa dea declaratii. In schimb, Valeriu Stoica s-a emotionat la vederea jurnalistilor. ' R.T., A.T.
"Dupa referendum ar fi fost firesc ca Guvernul sa demisioneze si sa se organizeze alegeri anticipate parlamentare, dar este limpede pentru noi ca o asemenea solutie nu va fi imbratisata de partidele care au demarat procesul de demitere a presedintelui Traian Basescu - PNL, PSD, PC, PRM si UDMR", a declarat, dupa reuniunea PLD, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai partidului, Valeriu Stoica.
Secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea (PSD) a declarat, dupa sedinta Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, ca scrisoarea lui Traian Basescu prin care acesta solicita sa se adreseze Parlamentului cu un mesaj a fost acceptata, Legislativul urmand sa fie convocat pentru miercuri, la ora 16.00.
Secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a facut aceasta precizare dupa sedinta Biroului permanent al Camerei. Potrivit lui Zgonea, candidatii pentru functiile de conducere a TVR ar urma sa fie supusi saptamana viitoare votului plenului Parlamentului.
"Ne vom pastra identitatea liberala" Presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali al PLD, Valeriu Stoica, a declarat ieri ca formatiunea va semna, dupa anularea Aliantei D.A.
Argumentele "pro" au apartinut deputatului PNL Andrian Mihei care a vorbit despre un folos al comunitatii si deputatului PD Valeriu Tabara, care a declarat ca este o initiativa legislativa deosebita, care permite "aducerea unui brand asupra unei localitati cunoscute".
Liberal-democratul Valeriu Stoica a reluat ieri, la cateva ore dupa semnarea protocolului PD-PLD, tema schimbarii formei de guvernamant in Romania.
Valeriu Stoica a aratat ca o alianta intre cele doua formatiuni in vederea alegerilor pentru Parlamentul European nu este posibila din cauza ordonantei prin care aceste alegeri au fost amanate.
Aflat ieri la Craiova, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Valeriu Stoica, a declarat ca PLD nu va accepta reducerea pragului electoral, cu toate ca este un partid format recent.
Alti candidati ai democratilor pentru fotoliile de europarlamentar sunt Valeriu Tabara, Marian Jean Marinescu, Roberta Anastase, Sebastian Bodu, Monica Iacob Ridzi.
Videanu a afirmat ca printre cei 65 sunt inclusi Roberta Anastase, Sebastian Bodu, Sorin Frunzaverde, Monica Iacob Ritzi, Marian Jean Marinescu, Valeriu Tabara, unii dintre ei deja europarlamentari.
In replica, prin purtatorul de cuvant al Presedintiei, Valeriu Turcan, presedintele Traian Basescu cere Guvernului sa accelereze elaborarea documentatiei privind legea pensiilor.
Sandra Dumitrescu - profesor atestat de Limba Franceza, Monica Dajiu - secretar al comisiei, Valeriu Bordei - secretar general PIN si Cozmin Gusa - presedinte PIN.
Valeriu Stoica, presedintele CRN al PLD, considera ca, imediat dupa adoptarea motiunii de cenzura, cea mai buna solutie ar fi sa se organizeze alegeri anticipate.
Ulterior, deputatul PSD Valeriu Zgonea a sustinut ca o astfel de solutie necesita, din punctul de vedere al formatiunii sale, "respectarea prioritatilor romanilor".
Il mai au si pe Valeriu Stoica, celebru de pe vremea cand justitia era un SRL.
google-analytics.com