La trei ani de la deschidere, Centrul de evenimente Jubile The Ballroom, situat in zona de nord a Capitalei, in Pipera, a inregistrat, un total de peste 30 000 de vizitatori.
Acestia au fost participat la evenimente de tip corporate (petreceri, conferinte, lansari de produs), evenimente mondene si private (aniversarea zilei de nastere, a nuntii si a botezului).
"Estimam ca in 2012 piata de evenimente va ramane constanta dar suntem convinsi ca Jubile The Ballroom va avea un trend ascendent. Ne propunem sa ne crestem cota de piata cu 15% si sa atragem jucatori mai mari", spune Florin Badea, Managing Partner Jubile.
Centrul de evenimente Jubile The Ballroom a fost inaugurat in iunie 2009, pe vremea cand inca zona Pipera suferea la capitolul locatii destinate exclusiv evenimentelor.
"Am creat business-ul in urma identificarii unei nevoi in aceasta zona a Capitalei. Ne-am dat seama ca exista cerere pentru o locatie destinata exclusiv evenimentelor. Asa ca ne-am propus ca, intr-o zonă arida, in care nu se intampla nimic, sa creăm un loc plin de magie. Astfel a aparut Jubile The Ballroom, cu cele două saloane ale sale. L Amour, elegant, decorat cu obiecte de design interior concepute de creatori celebri si Le Ręve, locul perfect pentru tinerii nonconformisti, care tin la eleganta, distinctie si stil", declara Florin Badea, Managing Partner Jubile.
Spectaculozitatea locatiei a fost completata de o echipa cu experienta, foarte bine pregatita, de un portofoliu de servicii complet si de oferirea unor solutii unice, personalizate pentru fiecare client, fara de care, spune Badea, nu poti avea succes pe acest segment de piata.
Conform unui sondaj efectuat printre participantii la evenimente, Jubile The Ballroom este apreciat in mod special pentru aranjamentul salilor si ambianta, servirea ireprosabila, preparatele culinare (realizate de catre proprii maestri culinari), spatiul de parcare generos si usurinta accesului.