Cautare

4296 de rezultate pentru "valea danului ziua localitatii" (8.33 secunde)
De ieri, masinile pot traversa din nou Valea Vlaicii, deocamdata numai dinspre strada Stefan cel Mare catre Calea Unirii Dupa 14 luni de la inceperea lucrarilor la pasajul suprateran din centrul Craiovei, circulatia a fost din nou reluata prin Valea Vlaicii, ieri-dimineata, de la ora 10.00.
Cetatenii din Valea Jiului sunt direct interesati ca aceasta ordonanta de urgenta sa fie aprobata prin lege pentru ca astfel ar urma consecinte deosebite pe plan social pentru ei, inchiderea mineritului din zona fiind considerat un dezastru. Domnule Presedinte Traian Basescu, cetatenii din Valea Jiului va solicita:
Valea Jiului este in fierbere! ... Valea Jiului este in fierbere!
FARCAS) (2) Lumini si umbre deasupra Vaii In Norvegia exista un loc, numit Valea Hessdalen, in care oamenii vad, de peste 60 de ani, luna de luna, OZN-uri stralucitoare misterioase. ... In valea Hessdalen au fost observate si alte tipuri de fenomene inexplicabile.
Valea Cascadelor, Bd. ... • Linia N122 va functiona intre ,,Valea Oltului" si ,,Zetari", pe traseul: ... Valea Oltului, Prelungirea Ghencea, Bd. ... Valea Oltului-Sos.
Misterul OZN-urilor din Valea Cerbului (Autoare: Iulia Toyo) Cati dintre turistii care aleg in drumetiile lor Valea Cerbului stiu ca asupra ei planeaza un mister vechi de secole?
Valea Hunza este de o frumusete absoluta, ireala. ... Odata intrat in vale, trecatorului i se dezvaluie in fata ochilor un peisaj edenic, iar daca soarele scalda piscurile inzapezite si valea multicolora, senzatiile sunt indescriptibile, si puternic amplificate de aerul tare si nefiresc de curat al inaltimilor.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca;
Valea Devrent, Valea Calugarilor (Pasabagi), unde vei gasi lumea cunoscuta ca si zanele agrbovite. ... tur de o zi Plecare de la hotel pentru un tur cu o excursie de 4 km spre Valea Trandafirilor pentru a vizita bisericile.
Valea oraşului, un loc unde locuitorii aşteaptă ... are pe unde, Valea oraşului arăta ieri ca in ’79, cand Dunărea ieşise bine de tot din matcă.
Valea oraºului, un loc unde locuitorii aºteaptã cu sufletul la gurã venirea iernii.
Valea oraşului, un loc unde locuitorii aşteaptă ... are pe unde, Valea oraşului arăta ieri ca in ’79, cand Dunărea ieşise bine de tot din matcă.
Pentru a nu bloca traficul din zona centrala a Craiovei, Comisia de Sistematizare a Circulatiei a decis ca lucrarile la pasajul subteran vor lua amploare doar dupa ce se va putea circula prin Valea Vlaicii Suprapunerea lucrarilor de la pasajul suprateran, inceput cu aproape un an in urma, cu cele de la pasajul subteran, care vor incepe efectiv de vineri, ar putea bloca definitiv centrul Craiovei.
"Nu puteam ignora ca oamenii aveau nevoie sa decolmatam, sa continuam reteaua de apa si canalizare", sustine Florin Mitroi, primarul care, pe data 17 mai a.c., incepand cu orele 18.00, le da intalnire locuitorilor comunei la Valea Seaca, pe deal, pentru a le spune ca el este omul pe care pot conta si dupa data de 1 iunie 2008.
Nu-mi dau seama de ce judecatorii din Craiova au tinut sa-l puna in libertate pe Miron Cozma tocmai in ziua de 14 iunie, cand se implineau cincisprezece ani de la invazia minerilor in Bucuresti. ... Sau ziua - cum pretind unele voci - a fost aleasa deliberat?
Nu-mi dau seama de ce judecatorii din Craiova au tinut sa-l puna in libertate pe Miron Cozma tocmai in ziua de 14 iunie, cand se implineau cincisprezece ani de la invazia minerilor in Bucuresti. ... Sau ziua - cum pretind unele voci - a fost aleasa deliberat?
Dupa ce a facut fel de fel de calcule dupa ultimele alegeri, Constantin Telegan, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, si-a propus ca, odata cu momentul in care PNTCD va ajunge la putere, sa schimbe si data la care se aniverseaza ziua nationala a Romaniei.
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor. Ziua de 26 iunie a fost proclamata Ziua Drapelului National prin Legea nr.
Cum a devenit 10 Mai Sarbatoarea Nationala a romanilor Ziua de 10 Mai a ramas intiparita in traditia romanilor ca Sarbatoare Nationala odata cu venirea pe tronul Romaniei a lui Carol I, in 1866.
ZIUA PAMÂNTULUI, celebrata de Google printr-un Doodle special Google marcheaza Ziua Pamantului prin intermediul unor logouri speciale care afiseaza animale din diverse colturi ale lumii:
google-analytics.com