Cautare

4296 de rezultate pentru "valea danului ziua localitatii" (3.11 secunde)
Ieri, consilierii locali din Rast au luat la rand corturile de sinistrati situate pe Dealul Boierului pentru a inmana oamenilor procesele-verbale in vederea semnarii lor, dupa ce luni seara consiliul local a aprobat printr-o hotarare stramutarea localitatii.
Devastarea localitatii Rast la mijlocul lunii aprilie a determinat autoritatile doljene sa caute solutii rapide pentru stramutarea satului.
• Fulga Jana, primar PC al localitatii Simnicu de Sus • Carciumaru Constantin primar PNL in localitatea Cotofenii din Fata • Racareanu Ion primar PNL al localitatii Bradesti • Militaru Mihai, primar PSD al localitatii Robanesti • Duta Marin, primar PSD in localitatea Cetate • Guta Mircea, primar PNL al municipiului Calafat • Calafeteanu Puiu Mihai, ales din partea PNL la conducerea Primariei Plenita • Toma Cristian, primar PSD al localitatii Piscu Vechi • Vintila Marin, primar PNL din localitatea Poiana Mare • Mungiu Gheorghe, primar PNL in localitatea Ciupercenii Noi "Cei 10 primari si-au exprimat sustinerea si increderea in liderii UNPR Gabriel Oprea, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, profesorul Gheorghe Bica, Gigi Netoiu, Puiu Iordanescu, precum si in proiectele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, pe care cei edilii-sefi le considera importante pentru cetatenii localitatilor pe care le conduc, pentru interesul national, pentru romani si pentru Romania", se arata intr-un comunicat remis, joi, agentiei MEDIAFAX.
Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Importanta pentru comuna a stejarului secular este demonstrata de stema localitatii, o ramura de stejar cu cinci ghinde - localitatea cu cele cinci sate ale sale. ... In comuna Dobrun, izvoarele naturale Valea Mica, Bibianu, Dobruneanu si Valea Mare au fost si ele declarate arii protejate.
Parada elegantei Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei. ... Este putin ciudat, pentru un sofer din ziua de azi sa conduca o astfel de masina", a explicat Gabriel Odagiu, proprietarul venerabilului automobil.
Din 2013, bluza traditionala romaneasca a dobandit o zi numai a ei, 24 iunie - Ziua Universala a Iei.
Ziua de 1 Mai reprezinta pentru cei mai multi dintre noi un bun motiv de relaxare si petrecere in aer liber, la iarba verde, cu prietenii. 1 Mai este ziua solidaritatii internationale a celor ce muncesc. Este ziua-simbol a luptei maselor exploatate si dominate, pentru drepturi sociale.
Jurnalul National, editia din 16 Noiembrie 2010, invita cititorii si personalitati ale vietii publice sa raspunda cu o deplina libertate in gandire la urmatoarele intrebari despre Ziua Nationala:
ziua 1 - 2 picaturi dimineata (D), 2 picaturi la pranz (P), 2 picaturi la cina (C); ziua 2 - 4 D, 5 P, 6 C; ziua 3 - 7 D, 8 P, 9 C; ziua 4 - 10 D, 11 P, 12 C;
Evitati ovulele si spermatozoizii batrani Mariti numarul spermatozoizilor partenerului dumneavoastra inainte de a ramane insarcinata Nu incercati sa concepeti un copil daca ovulatia se produce dupa ziua 17 Secretul Nr. ... Cea mai buna metoda de a face asta este sa faceti sex in ziua de dinaintea ovulatiei.
Ca de fiecare data in ultimii ani, Google celebreza ZIUA COPILULUI 2016 cu un logo special. Ziua copilului (numita si Ziua internationala a copilului) este in multe tari o sarbatoare pentru copii. ... In Romania, ziua se sarbatoreste in fiecare an pe data de 1 iunie.
ZIUA FEMEII 2017. Ce se intampla pe 8 martie de Ziua Femeii 2017 Ziua mamei se serbeaza inca de pe vremea grecilor antici.
"Stiu ca lipseste o harta de risc a localitatii. ... Seful statului a interzis deschiderea traficului in defileu Traian Basescu s-a deplasat ieri pentru a doua oara pe Valea Oltului, pentru a verifica modul de desfasurare a operatiunilor de deblocare a DN 7.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
Presedintele Traian Basescu, prezent si sambata pe Valea Oltului, a apelat la interventia in zona a genistilor militari si a vanatorilor de munte, exprimandu-si speranta ca traficul usor se va relua la inceputul saptamanii viitoare.
Balti, Chisinau, Bender, Akkerman si Tiraspol cu raioanele Ananiev, Valea Hotului, Grigoriopol, Dubasari, Camenca, Codama, Cotovsc, Ocna Rosie, Rabnita, Slobozia, Tiraspol si Cerneansc).
Cazul din Valea Plopului Un caz tipic, implicand CERCUL STIINTIFIC OZN, a fost cel din Valea Plopului.
Culme a tehnologiei, industria aeronautica este prezenta, desi prea putini stiu, in zona Romanului, in locul in care te poti astepta cel mai putin, in comuna Oniceni, mai precis satucul Valea Enei, titreaza „Monitorul de Neamt“.
Lacul de acumulare "Valea Sadului" ar fi trebuit sa fie cel mai mare baraj de pe raurile interioare din Europa, dar, dupa 20 de ani de la inceperea lucrarilor, nu este decat o imensa groapa.
google-analytics.com