Cautare

280 de rezultate pentru "universitate" (4.12 secunde)
"Am venit cu multa bucurie la Universitate pentru ca mi se pare ca din punct de vedere al simbolisticii, al intalnirii cu tinerii mi se pare un lucru esential.
Marian Vanghelie nu merge cu mine la Academie, la universitate, este vorba de mai mult decat atat. Este vorba despre o structura de gasca care incepe sa se formeze si mie personal nu imi place prea mult treaba asta.
Intrebat daca prefectura a primit dosarul de despagubire de la Universitate, prefectul a spus ca din cate stie nu a primit nimic si a insistat ca problema ar fi in justitie.
In sfarsit, alegerile anticipate ar lua principala arma de atac atat a Opozitiei, cat si a protestatarilor de la Universitate - fortarea democratiei la limite periculoase prin amanarea si contopirea localelor cu parlamentarele de frica unui rezultat rusinos si intru pregatirea unor eventuale fraude.
Un om echilibrat, care a fost mereu de partea poporului, oriincotro s-ar fi deplasat el (de pe trotuarul de la Teatrul National pe trotuarul de la Universitate).
La iesirea din universitate a membrilor, prin fata cladirii a trecut un tramvai care a fost oprit de fortele de ordine pentru a lasa loc oficialilor.
Cateva sute de bucuresteni i-au plantat papuci la Universitate dar ce conta, atat timp cat Dumneaei pregatea marea surpriza? Urma sa scoata asul din maneca.
Actul normativ stabileste ca la universitate va fi infiintata o noua Facultate, cu programe in limbile romana, maghiara si engleza.
Faptul ca a desconsiderat prevederea legii privind autonomia universitara dispunand, impotriva vointei conducerii unitatii de invatamant in cauza, infintarea facultatii de medicina in limba maghiara in cadrul Universitatii din Tg.Mures, compromitand dreptul studentilor de a-si finaliza studiile intr-o universitate care indeplineste conditiile de acreditare, ca cerinta, de secretizare a prevederilor din contractele de vanzare a zacamintelor de cupru si a celor de gaze din sisturi obtinute prin fracturare hidraulica a fost formulata de reprezentantii guvernului PDL-ist, ca pretul la care s-au instrainat aceste bogatii ale subsolului Romaniei este ridicol de scazut, ca statul nu vrea sa investeasca in acest domeniu contravaloarea a 3-4 sali de sport , sau de patinoare ori de telegondole construite inutil de dna E.Udrea, arata limpede ca interesul national este ceva strain actalului regim, ca pentru acesta pe primul loc se afla problemele chivernisirii personale ale acolitilor lor aflati in diferite functii publice.
Colocviul are loc in marele amfiteatru de la Sorbona, celebra Universitate din mijlocul Parisului. Locul acestei dezbateri cu trimiteri la rolul datoriei si constiintei obligate sa supravietuiasca si in perioadele negre ale istoriei nu foarte indepartate ma obliga sa readuc in atentie situatia lui Adrian Nastase.
Este profesor inginer, a predat si la Universitate, la Ovidius. Este si doctor. Si-a adus si copiii din Siria. Are un baiat la liceul sportiv si fata la facultate.
Astfel de imobile se gasesc in zone centrale si ultracentrale cum ar fi, de pilda, Aviatorilor, Unirii, Universitate, Armeneasca si reprezinta in jur de 15-30% din piata de case.
Spre exemplu, in prezent, in Bucuresti, un apartament cu doua camere in zona centrala (Universitate) ajunge la 250 de euro, iar o garsoniera la 200 de euro.
Mai mult, potrivit lui Iulian Groposila, singurul incubator care functioneaza cu fonduri de la administratia publica locala, cat si de la o universitate de stat, este cel din Timisoara.
Recrutarile le facem prin anunturi la mica publicitate sau direct din Universitate, daca este vorba de programe la care pot participa studenti", a explicat Adi Vaduva, asociat la OPTIMA CONSULTING SRL Craiova.
Vacante la preturi reduse si tombola cu premii in excursii in tara si strainatate. Aceasta este oferta targului de turism pentru studenti care se desfasoara astazi si maine in holul Universitatii din Craiova, intre orele 9.00-17.00.
Pentru solicitantii BRD, adeverinta trebuie sa provina de la o universitate selectata de banca. Dobanzi si comisioane Unele banci acorda aceste credite In lei.
La capitolul educatie, de exemplu, trebuie prezentate formele de invatamant absolvite si rezultatele obtinute, notand denumirea unitatii de invatamant (universitate / liceu / scoala), anul absolvirii, specializarea si anumite observatii (de exemplu:
In functie de valoarea contractelor de cercetare stiintifica raportata la valoarea totala a veniturilor din universitate, premiul pentru cercetare stiintifica i-a fost acordat Universitatii Politehnice din Bucuresti.
In ceea ce priveste locatia, majoritatea erau pozitionate ultracentral (kilometrul 0, in zona Unirii si a primariei) si central (Calea Bucuresti, Universitate).
google-analytics.com