Cautare

280 de rezultate pentru "universitate" (3.83 secunde)
Fejer Karoly din Targu Mures participa cu kurtos kolacs, in luna decembrie, la targul Bucharest Christmas Party organizat la Universitate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie. ... La targul de la Universitate era coada:
Astfel, magistrala 4 beneficiaza de 64 de milioane de lei, magistrala 6 are la dispozitie 130 de milioane de lei, iar magistrala 5 (tronsonul I Drumul Taberei - Universitate) poate folosi 40 de milioane de lei, anunta administratorul Metroului bucurestean.
scenariul exercitiului impune interventia directa a salvatorilor pe la statia Piata Romana, dar si prin statiile invecinate - Piata Victoriei si Universitate (Romana - 160 persoane evacuate; Universitate - 20 persoane evacuate;
Curtea de Conturi a depistat nereguli la Casa de Cultura a Studentilor la sfirsitul lui 2005, banii lipsa urmind a fi acoperiti de Universitate.
in Oradea avem o universitate diminutiva. ... Se va gasi cineva care sa o curete de minciuna si sa o transforme intr-o universitate adevarata?
- Da, frecventez o sala de fitness de langa Universitate, unde ma antrenez cu Florin Uceanu. ... Frecventez o sala de fitness de langa Universitate.
Facturile uriase au determinat inca o universitate din Romania sa treaca la cursurile online. Aproape 80 % din studentii universitatii vor invata in aceasta perioada de acasa.
Culoarea semaforului era verde, asa ca autoturismele circulau dintre Universitate spre Piata Romana. ... Autoturismul venea dinspre Piata Victoriei si mergea spre Universitate.
Pentru ca numai cei care suntem la comisii si raspundem de ele stim ce greu se face cvorumul, iar cei care sunt in doua comisii sunt - vorba unui mare antrenor de la Politehnica Iasi - "Pe stadion sunt studenti si la universitate sunt fotbalisti." Asa-i si cu acesti colegi ai nostri.
mediu, resurse umane, administratie, transporturi etc) Obiective de dezvoltare in primii 4 ani In fiecare regiune (diversificat in actualele municipii resedinta de judet): 1.O mare universitate.
A absolvit magna cum laude (diploma rosie) facultatea de litere a Universtitatii de Stat din Moscova in 1984, iar in 1989 si-a sustinut teza de doctorat cu tema "Mitologia sociala si nomenologia filosofica in lirica romanesca contemporana", la aceeasi universitate.
Voi merge la o universitate unde voi tine niste cursuri. Am doua carti pe care le voi lansa. • Am avut emotii inainte de aceasta emisiune.
Cert este ca vizitele la legionarul Petre Tutea nu a impiedicat organizatia PCR din Universitate sa-l sustina si promoveze pe tanarul Marian Munteanu ca presedinte al Asociatiei Studentilor Comunisti din anul II.
Cuza, in zona cuprinsa intre Universitate si primarie (suprafata inchisa traficului auto in weekend). "La standuri vor expune pentru publicul craiovean principalii dealeri auto locali si comerciantii de piese de schimb si accesorii pentru autoturisme", se arata intr-un comunicat al CCI "Oltenia".
Nu poti sa ai meciuri de fotbal in fiecare zi" • "O sa avem parcari la Universitate, la Dorobanti si la Charles de Gaulle.
avem 20 de proiecte pe care le numim Boutique Projects, dar avem si apartamente de 60.000 de euro - 85.000 de euro (duplex in zona Universitate), dar si apartamente la 1.500.000 de euro.
In 2006, Assange s-a baricadat intr-o casa de langa universitate si a inceput sa lucreze. In accese de creativitate, scria diagrame de flux pentru sistem pe pereti si pe usi, ca sa nu le uite.
Basarab 1 si 2, Constantin Brancoveanu, Dristor 1 si 2, Eroii Revolutiei, Eroilor, Gara de Nord 1 si 2, Grozavesti, Izvor, Lujerului, Mihai Bravu, Obor, Petrache Poenaru, Piata Iancului, Piata Muncii, Piata Romana, Piata Sudului, Piata Unirii 1 si 2, Piata Victoriei 1 si 2, Politehnica, Stefan cel Mare, Timpuri Noi, Tineretului, Universitate.
Consumatorii au, de asemenea, posibilitatea de a face dovada unor legaturi stabile care presupun o prezenta frecventa si substantiala pe teritoriul statului membru al operatorului de telefonie mobila, cum ar fi un raport de munca sau frecventarea de cursuri recurente la universitate.
• Piata Universitatii - Concert de muzica alternativa si spatiu expozitional Tot vineri, 19 septembrie, la esplanada cu statui de la Universitate, incepand cu ora 20.00, pana la ora 23.00, va avea loc un concert de muzica alternativa cu cele mai cunoscute trupe romanesti ale momentului:
google-analytics.com