Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (2.63 secunde)
PLD il curteaza pe Ungureanu Vicepresedintele Partidului Liberal-Democrat, Gheorghe Flutur, a declarat ca usa partidului este deschisa oricand pentru ministrul de externe, Mihai-Razvan Ungureanu.
Printre cei care si-au anuntat intentia de a candida pentru o functie de vicepresedinte se numara Ludovic Orban, Crin Antonescu, Norica Nicolai, Mihai Ungureanu, Teodor Melescanu, Cristian David, Mihai Voicu, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Theodor Atanasiu si Varujan Vosganian.
Senatorul Cioroianu il va inlocui pe Mihai Razvan Ungureanu, care a demisionat la solicitarea sefului sau de partid si din Guvern, Calin Popescu Tariceanu. Numele lui Cioroianu a fost vehiculat, pentru acest post, inca de acum o luna, cand Ungureanu a demisionat.
Ministrul demisionar Mihai Razvan Ungureanu conduce in topul increderii in membrii Cabinetului Tariceanu, urmat de ministrul Justitiei, Monica Macovei, si de ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, reiese dintr-un studiu INSOMAR realizat in perioada 15-20 februarie.
Demisionarul Mihai Ungureanu trebuie sa ramana ministru de Externe pana cand revocarea sa din functie va fi semnata de presedintele Traian Basescu, a declarat ministrul delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, liberalul Radu Stroe.
Gheorghe Funar (PRM), Antonie Iorgovan (PSD), Norica Nicolai (PNL), Ungureanu Vasile Ioan Danut (PSD), Gavrila Vasilescu (PC), Titu Nicolae Ghiorghiof (PNL), Florin Iordache (PSD), Ruxandra Jipa (PRM), Mircea Costache (PRM), Eugen Nicolicea (PSD).
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Unul dintre cei care s-au declarat impotriva manierei de discutii contradictorii, prin intermediul blogurilor, intre liderii PD-L, a fost europarlamentarul Traian Ungureanu.
Din randul eurodeputatilor romani, cei mai "constiinciosi" la plenarele PE au fost, in aceeasi perioada, Oana Antonescu, Sabin Cutas, Iosif Matula, Cristian Preda si Csaba Sogor (100%), iar prezenta cea mai redusa la plenare a avut-o George Becali (27,03%), precedat de Corneliu Vadim-Tudor (40,54%), Traian Ungureanu (62,16%), Cristian Busoi si Adina Valean (fiecare cu cate 64,86%).
Traian Ungureanu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca intr-adevar la Comisia PETI s-au prezentat mai multi europarlamentari PPE decat numarul maxim de membri si ca acestia au ridicat mana din confuzie, dar votul a fost legal pentru ca au fost exprimate cele 12 voturi si notate in procesul-verbal.
• Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu il face bou si neghiob pe colegul sau de partid, deputatul Nicusor Paduraru, pentru ca acesta a indraznit sa articuleze o iluzie de impotrivire la despotismul basescian in PDL.
Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu a anuntat miercuri, la Parlament, lista cu noii membri ai Cabinetului, una de "profesionisti exceptionali", asa cum le-a facut caracterizarea seful SIE.
Iar Mihai Razvan Ungureanu, directorul SIE si prim ministru pe teava, s-a "conformat". ... Chiar daca suntem obligati sa le acordam prezumtia bunei-credinte incepand de la Mihai Razvan Ungureanu in jos.
USL va contesta la CCR validarea Guvernului Ungureanu Uniunea Social Liberala va contesta validarea Guvernului Ungureanu la Curtea Constitutionala, pe motivul nerespectarii procedurilor de audiere si validare a ministrilor, se arata intr-un comunicat semnat de Victor Ponta.
Nu impartasesc criticile si reprosurile, Ponta a avut un discurs echilibrat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a declarat, vineri pentru Hotnews.ro, ca discursul lui Victor Ponta la investirea Cabinetului Ungureanu au fost unul echilibrat care s-a delimitat clar de fosta guvernare.
PDL vrea discutarea in Parlament a celor 15 puncte enumerate de Ponta in discursul de investire a Guvernului Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca niciunul din cele 15 puncte invocate de liderul PSD Victor Ponta in discursul tinut la investirea Guvernului Ungureanu nu este tabu pentru PDL, insa pentru a fi discutate parlamentarii opozitiei trebuie sa revina la lucrari si ca democrat-liberalii stiu ca multi dintre parlamentarii din "grupurile socialiste" vor sa revina in Parlament.
In fine, prin instalarea Guvernului Ungureanu, greii PD-L au facut un pas inapoi iar acum isi iau un nou avant propagandistic. ... Din momentul instalarii Guvernului Ungureanu, opozitia a pierdut initiativa.
Platforma pentru Ungureanu Schimbarile pe care democrat-liberalii le iau in calcul pentru urmatoarea perioada nu se rezuma doar la alegerile locale.
La inceputul acestei saptamani, presedintele PSD i-a solicitat premierului Mihai Razvan Ungureanu, printr-o scrisoare deschisa, sa-l demita pe seful ANAF, Sorin Blejnar, pentru folosirea in scop politic a institutiei pe care o conduce.
Am lucrat 5 ani cu Mihai Razvan Ungureanu ca sef de serviciu si mai bine de un an ca ministru de Externe." - "Eu nu exclud ca am avea puncte de vedere divergente. ... Mihai Razvan Ungureanu a deprins un tip de analiza care il face sa nu se repeada.
google-analytics.com