Cautare

589 de rezultate pentru "ungureanu" (8.56 secunde)
Decizia a fost luata in urma discutie pe care a avut-o Laszlo Borbely cu premierul Mihai Razvan Ungureanu. Intalnirea a durat aproximativ doua ore si la final i-a inmanat premierului demisia din postul de ministru al Mediului.
Pe locul 4 se situeaza premierul Ungureanu (29%). ... 59% dintre subiecti apreciaza ca M.R.Ungureanu este "omul lui Traian Basescu", dar 23% nu cred asta.
"In saptamana 23-28 aprilie vom vota motiunea de cenzura, nu doar membrii USL, speram si ne dorim cel mai mult, pentru a reda macar in parte prestigiul si mandria si normalitatea institutiei Parlamentului, ca toti parlamentarii puterii, care pana acum l-au protejat pe Emil Boc stand in banci, de data aceasta sa aiba curaj, sa se ridice din banci, sa mearga sa isi spuna opinia fata de Guvernul Ungureanu sau impotriva Guvernului Ungureanu si sa voteze in favoarea sau impotriva motiunii de cenzura", a continuat Victor Ponta.
Situatia este foarte clara, ne lipsesc 15 voturi Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca la acest moment, motiunea de cenzura nu trece, pentru ca mai sunt necesare 15 voturi, el precizand insa ca demersul opozitiei era necesar, pentru sanctionarea unor abuzuri ale Guvernului condus de Mihai Razvan Ungureanu.
"Acest val al migrarilor arata criza in care se afla actuala guvernare." In cazul in care guvernul Ungureanu va fi demis, USL nu este obligat sa preia puterea, a explicat pliticianul.
Guvernul Ungureanu seamana cu o adunatura vanata cu sadism de un macelar politic nemilos, entuziast, dar cam lipsit de profesionalism. ... Singurul avantaj al unei caderi a guvernului Ungureanu ar veni de la pumnul peste bot incasat de serviciile secrete.
Cum voteaza parlamentarii neafiliati la motiunea de cenzura USL, sanse tot mai mari sa demita Guvernul lui Ungureanu Opozitia mai avea nevoie luni de cel putin 9 voturi pentru a trece motiunea de cenzura, iar sansele de a atrage aceste voturi sunt tot mai mari date fiind dezertarile din PDL, care continua si astazi.
"Astazi nu avem numarul necesar de parlamentari pentru a trece motiunea impotriva guvernului Ungureanu, dar nu am obosit sa cautam in arcul guvernamental parlamentari care sa ni se alature". ... E mai usor sa aduni voturile impotriva premierului Ungureanu decat daca trebuiau adunate voturi impotriva lui Vasile Blaga, de exemplu.
Despre premierul Ungureanu, Ion Iliescu are o parere buna, dar crede ca ii lipseste experienta politica. " Ungureanu este un om cu multe calitati, cu pregatire solida, cu deschideri intelectuale, dar asta nu-i suficient.
Cristian Tudor Popescu) Caderea guvernului Ungureanu nu este o victorie a USL, nu este o victorie a maselor populare si nu va insemna o schimbare dramatica de tipul ieri intunericul, azi lumina.
cei care au votat impotriva guvernului condus de Mihai-Razvan Ungureanu constituie o noua majoritate, capabila sa dea vot de investitura unui guvern al USL?
Udrea ataca din nou pe toate fronturile Suparata nevoie mare ca PDL a pierdut guvernarea Caderea Guvernului Ungureanu a suparat-o rau pe Udrea. ... "Guvernul Ungureanu a cazut, PDL trece in opozitie.
Viitorul suna rau Cel putin pentru Mutunache Ungureanu viitorul suna rau. Inca de la desemnarea lui pentru functia de prim ministru am spus ca pe acest om au sa-l piarda vanitatea si carierismul.
Nerealizarea acestui obiectiv a fost determinata atat de carentele programelor guvernamentale ale PDL, cat si de incapacitatea practica de implementare a Guvernelor Boc si Ungureanu. ... Spre deosebire de guvernele Boc si Ungureanu, noi ne propunem sa fim disciplinati bugetar si sa refacem coeziunea sociala.
BASESCU INCALCA FLAGRANT CONSTITUTIA Presedintele Basescu se intalneste la Cotroceni cu guvernul interimar, Ungureanu, dupa intalnirea "informala" pe care au avut-o ministrii demisi, mai precis, numai cei din PD-L, la Palatul Victoria. ... Basescu si Ungureanu trebuie sa raspunda institutional de ce s-au intalnit si care este scopul intalnirilor.
Trebuie sa vedem de unde recuperam aproape 300 de milioane din banii dati de guvernul Ungureanu alesilor partidului de guvernamant.
Clasamentul mai arata ca Victor Ponta, Sorin Oprescu si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in preferintele electoratului, fiind urmati de Mihai Razvan Ungureanu, Dan Voiculescu si Vasile Blaga.
Exceptie a facut PDL, care nu a beneficiat in niciun fel de instalarea lui Mihai Razvan Ungureanu la Palatul Victoria. ... Chiar daca masura fusese propusa de presedintele Traian Basescu, iar premierul Ungureanu se declarase de acord, noul prim-ministru a fost cel care a luat decizia efectiva.
In fine, cred ca intreaga campanie a fost schimbata intr-o oarecare masura de evenimentele din ianuarie 2012, care au antrenat caderea guvernelor Boc si Ungureanu si venirea la putere a USL.
Cu aceasta oaste de stransura, Ungureanu bate pasul pe loc, unica sa initiativa fiind una de promovare a intereselor unor investitori straini fata de care existau ceva obligatii la varf.
google-analytics.com