Cautare

3275 de rezultate pentru "umbraresti 2005" (3.24 secunde)
Colegiul 3 de deputat (62.227 persoane) are in componenta localitatile Barcea, Costache Negri, Draganesti, Fundeni, Grivita, Ivesti, Liesti, Pechea si Umbraresti.
Municipiul Galati se detaseaza de departe la aceasta categorie, cu 5.023 de votanti pe listele suplimentare, urmat de municipiul Tecuci (751), Cosmesti (448), Umbraresti (399) si Matca (367).
Bujor - Stefan Arfire, Balabanesti - Florin Codreanu, Balasesti - Vasile Istrate, Baleni - Lica Oprea, Cuza Voda - Neculai Oprea, Cavadinesti - Danuta Bourceanu, Cosmesti - Ion Tuchilus, Fartanesti - Adrian Filote, Gohor - Gelu Sarghie, Jorasti - Georgica Tofan, Poiana - Tudor Trofin, Radesti - Ioan Porumb, Schela - Iacov Varceanu, Tudor Vladimirescu - Costel Gheorghe, Umbraresti - Ion Bulai, Frumusita - Ion Munteanu, Ivesti - Ion Corpaci, Independenta - Costica Ene, Piscu - Mihaita Musca, Pechea - Vasile Manea, in timp ce la Namoloasa va candida social-democratul Adrian Rasmerita.
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
Aceeasi problema se intilneste si in celelalte comune cu traditie in legumicultura, cum ar fi Barcea, Umbraresti, Cudalbi sau Liesti.
Aceeasi pozitie o are si un alt coleg de breasla, Marian Postelnicu, originar din Umbraresti, care se arata in acelasi timp nemultumit de subventiile primite de la stat.
Aceeasi pozitie o are si un alt coleg de breasla, Marian Postelnicu, originar din Umbraresti, care se arata in acelasi timp nemultumit de subventiile primite de la stat.
Din discutiile cu mai multi producatori agricoli din bazinul legumicol galatean (Matca, Cudalbi, Umbraresti) am aflat ca in perioada de iarna acestia se vor ocupa strict de rasaduri, extrem de putini agricultori urmind sa mai iasa cu marfa pe piata.
Astfel, peste 200 de someri care locuiesc in Ghidigeni, Barcea, Umbraresti, Slobozia Conachi si Baleni s-au scolit intr-ale zootehniei de-a lungul anului trecut.
Bujor a adoptat pana acum patru hotarari privind reabilitarea alimentarii cu apa, canalizare si epurare a apelor reziduale in oras, dar si in satele componente Moscu si Umbraresti, numai ca acestea nu puteau fi puse in aplicare din cauza lipsei banilor.
Intr-o singura saptamina au murit doi, din Umbraresti si Barcea, iar la inceputul acesteia a mai murit un alt sugar, din Branistea.
Senatul si Camera Deputatilor au luat act ieri de raportul de activitate al SRI pe 2005, presedintele Comisiei SRI, Radu Stroe, anuntand ca legislatia din domeniu nu a mai putut acoperi activitatea Serviciului si ca numarul interceptarilor a crescut dupa 2005.
Concurenta straina sperie Derulat in perioada septembrie - octombrie 2005, Sondajul Economic European (European Economic Survey, EES 2006), constituit pe baza raspunsurilor trimise de 23 de tari ale UE alaturi de Bulgaria, Croatia, Romania si Turcia, arata ca pentru Bulgaria si Romania, tari in curs de aderare, previziunile sunt in general mai optimiste in 2006 fata de 2005.
Cotidianul "Replica" de Constanta a avut, in anul 2005, o serie de materiale care au facut deliciul cititorilor. ... 997 din data de 24 martie 2005, cand cotidianul "Replica" semnala in premiera un aspect absolut incredibil prin consecintele grave pe care le-ar putea avea:
Influenta determinanta asupra soldului contului curent a avut-o deficitul balantei comerciale, care a a depasit usor 10 miliarde euro, ceea ce reprezinta o majorare cu 48,1% comparativ cu primele 11 luni din 2005.
Din anii 1950 reconcilierea si apoi cooperarea cu Germania i-au permis Frantei sa joace un rol important in cadrul constructiei europene, aceasta, in ciuda respingerii Tratatului Constitutional European in mai 2005, fiind considerata o tara partizana conceptului de o Uniune Europeana puternic integrata din punct de vedere politic. ... 2005;
Pana la sfarsitul anului 2005, in tara noastra programul s-a derulat anevoie, iar pentru anul 2006 guvernul a creat programul "Fermierul", menit sa asigure o absorbtie mai mare a fondurilor europene prin cofinantarea cu 50% a proiectelor selectate.
Veniturile prognozate ale Bugetului general consolidat sunt in valoare de 100.729,9 milioane RON, fata de 87.309,7 milioane RON estimat pentru 2005, iar cheltuielile ar urma sa atinga 102.341,9 milioane RON, fata de estimarile de 89.887,5 milioane RON in 2005.
Potrivit noii declaratii de avere, datata 31 decembrie 2005, Tariceanu a incasat dividende de 2,73 miliarde de lei vechi distribuite de Automotive Trade Services, societate pe care o controleaza integral, si a castigat 575,9 milioane de lei vechi jucand la bursa.
Documentul releva grave deficiente in activitatea din anul 2005 a consiliului, precum si a institutiilor subordonate.
google-analytics.com