Cautare

4326 de rezultate pentru "ultimul articol" (2.83 secunde)
Ultimul colegiu (71.069 persoane) este format din Urziceni, Manasia, Ciocarlia, Barbulesti, Armasesti, Jilavele, Adancata, Maia, Brazii, Fierbinti-Targ, Dridu, Moldoveni, Movilita, Sinesti, Rosiori, Dragoiesti, Cosereni, Boranesti, Borcanesti si Axintele.
La fostele blocuri comuniste, parterul si ultimul etaj puneau locatarilor reale si grave probleme, incepand de la teama de hoti, refularea instalatiei, galagia sau lipsa de lumina in cazul primei variante si continuand cu tavanele prin care ploua in cazul celei de-a doua. ... nu vrem parter sau ultimul etaj.
Adrian Severin publica in "Jurnalul national" un articol intitulat "Basescu, Partidul, Guvernarea - ipoteze", pe care il puteti citi in continuare. ... intrucat exercita ultimul mandat prezidential, nu mai are de ce sa se teama;
Cristina Bazavan a publicat un articol cu titlul "Moartea unui ziar", pe blog, despre disparitia Cotidianului, pe care il puteti citi in continuare. 'Maine colegii de la Cotidianul vor lucra pentru ultimul numar al ziarului.
Mai mult, din demagogie, vad ca parlamentarii au hotarat sa ia legea la analizat articol cu articol, desi era clar ca trebuiau sa discute doar asupra articolelor pentru care a fost retrimisa in Parlament...
Dar nu asemenea aparitii au starnit agitatia ufologilor la sfarsitul anului care a trecut si la inceputul celui actual, ci un articol absolut neasteptat, scris de Helene Cooper, Ralph Blumenthal si Leslie Kean, aparut in 16 decembrie, in The New York Times.
Mai mult decit atit, demnitarul nu s-a sfiit sa declare, cu anumite ocazii, ca vinovati pentru faptul ca in oras nu s-au facut prea multe in ultimul timp sint nimeni altii decit ziaristii care au criticat deciziile sale.
Prin urmare, preiau de pe Jurnalul National un articol al lui Tudor Octavian, in care acesta culege citate dintr-un articol scris de catre Prof. ... E nerabdator, impulsiv, exagerat, marlan, tot timpul peste interlocutori, are ultimul cuvant;
"Am ales acest nume al declaratiei mele de astazi, inspirat fiind de un articol cu acelasi titlu, formulat recent de laureatul Premiului Nobel pentru Economie, din anul 2002, economistul american Joseph Stiglitz.
"Am un program destul de incarcat, ce ma obliga sa las look-ul pe ultimul plan. ... Autoarea celui mai comentat articol despre eveniment va petrece impreuna cu perechea o noapte la pensiunea de 5 stele Atra Doftana, locatie exclusivista, premiata la Anuala de Arhitectura 2011 si 2012.
Sa mai adaugam ca dintre respondente 46% nu au fost la doctorul ginecolog in ultimul an. ... Bogdana Dobre, blogger, este de parere ca ar fi binevenita o campanie de informare pe tema educatiei sexuale pentru femei - un articol scris dupa dezbatere de Bogdana aici.
FARCAS) O problema interesanta, de o cu totul alta natura, este cea pe care o prezinta Nick Pope, fost angajat al Ministerului britanic al Apararii, intr-un articol, intitulat "Ce e un nume?", postat in octombrie 2013, pe un site specializat in ufologie.
Vaporul cu zbaturi Borcea Nava Borcea, de care aminteam in articolul in care explicam termenii nava si vapor, Nava sau vapor?, se pare ca este prima nava cu propulsie proprie construita de inginerii navali romani, in Romania, conform unei declaratii date de domnul inginer Dorin Buca, directorul adjunct al Santierului Naval din Braila intr-un articol pentru jurnalul.ro:
Mesajul a fost preluat pe estiri.ro si einformatii.ro intr-un articol intitulat: ... Puteti citi in continuarea ultimul articol al lui Andrei Alexandru, aparut pe estiri.ro.
In lege exista un articol prin care doar studentii cu varsta de pana la 26 de ani pot beneficia de reduceri la transport. Acest articol este acum anulat. ... Limita de varsta a fost, insa, contestata de mai multe voci in ultimul an, fiind considerata discriminatorie.
Asa ne simtim cu totii, dar din pacate uitam ca spre deosebire de alte cazuri ce prezentau pozitii oficiale ale unui stat, de data aceasta era vorba despre un simplu articol. ... E parerea lor, e un simplu articol de ziar.
"Traian Basescu este pe ultimul sau drum politic"', pe care il puteti citi in continuare.
Firma galateana a solicitat obtinerea autorizatiilor de constructii pentru continuarea lucrarilor de ridicare a celor opt blocuri, aflate pe Faleza Dunarii, la Ultimul Leu si la Miorita.
Desi in unele zone ale orasului, ultimul etaj al blocurilor poate oferi o priveliste spectaculoasa, craiovenii nu sunt incantati de perspectiva achizitionarii unui apartament la un etaj superior.
Oamenii au reclamat atat calitatea constructiilor, cat si faptul ca lucrarile efectuate la ultimul etaj le-au afectat apartamentele. Nu mai putin de noua reclamatii in ce priveste constructiile de mansarde s-au inregistrat in ultimul timp la Protectia Consumatorilor.
google-analytics.com