Cautare

4326 de rezultate pentru "ultimul articol" (3.13 secunde)
Un articol recent al lui Mircea Cartarescu, "Sentimentul romanesc al isteriei", a stirnit un larg si bine meritat interes. Doi amici, unul din America si altul din Canada, s-au si grabit sa-mi semnaleze aparitia acestui incitant articol.
Finala a fost una spectaculoasa, cu rasturnari de situatie, in care Moldoveanu a condus dupa primele cinci focuri, a coborat apoi de pe primul loc si a revenit in frunte inaintea ultimul foc, in fata campionului mondial en titre.
• Atacantul Adrian Mutu a declarat vineri seara, dupa remiza cu Ungaria, scor 2-2, ca singurul lucru pozitiv este faptul ca echipa Romaniei a alergat pana in ultimul minut si a incercat sa egaleze, precizand ca nu i s-a parut ca trebuia sa le se acorde un penalti gazdelor.
A uitat de fostul sau coleg de la Adevarul, Sergiu Andon, autorul unui abject pamflet intitulat "Hai sictir, majestate".l Asta a considerat a produce dl intelectual Tismaneanu dupa ce subsemnatul a observat, intr-un mod cat se poate de urban, ca pur si simplu nu are voie sa nu reactioneze la declaratiile d-lui Basescu, in calitatile d-sale de istoric al comunismului, autor al raportului Tismaneanu si, nu in ultimul rand, de cetatean de origine evreiasca.
Au avut loc multe revolutii in ultimul secol, dar niciuna nu e poate mai importanta ca revolutia longevitatii. ... In ultimul an, am facut cercetari si am scris despre asta. ... Cu trei ani in urma, am citit un articol in New York Times.
çnsa in sedinta de ieri au adoptat reformularea catorva puncte ale acestui articol. ... Acest articol, 29, a fost adoptat pana la urma in forma propusa de Coalitie. Un alt articol asupra carora parlamentarii nu s-au inteles in comisia speciala penru modificarea Regulamentului se refera la reglementarea statutului senatorilor.
Acest articol incepe cu o fraza catchy: ... Si daca ar fi trait, Cristian Popescu s-ar fi distrat de minune sa scrie chiar el acest articol, la 20 de ani de la propria-i moarte.
In sfarsit, chiar in dimineata zilei in care avea sa fie dus cu forta la balamuc, aparuse in Timpul un alt articol. ... Ciurcu intr-un articol aparut in Adevarul, Eminescu, din amintirile mele.
Pe 31 mai 2002, in ziarul Komsomolskaia Pravda, Andrei Pavlov a publicat un articol ciudat, cu titlul "OZN-urile au ajutat americanii sa creeze super-arme", articol bazat pe un interviu cu colonelul Aleksandr Plaksin, numit aici geofizician militar.
Intr-un articol din iulie 2013, Hastings povesteste despre modul in care a fost el insusi supravegheat de CIA.
Intr-un articol din Air&Space Magazine din mai 2008, Frank H. ... Tot in acea dimineata, un tanar profesor de la Universitatea Clark din Worcester, statul Massachusetts, semna un articol in Boston Herald, intitulat NOUA RACHETA DEZVOLTATA DE PROF.
De exemplu, un articol plin de minciuni de la Evenimentul zilei, a aparut ieri. ... Acestea sunt preluate acum dintr-un articol din 2012. ... Sunt trei minciuni din multe altele intr-un singur articol.
28, din octombrie 2015, al revistei The Psychologist a Societatii Britanice de Psihologie, un articol intitulat Intalniri de gradul psihologic, in care incearca sa explice intalnirile OZN prin mecanisme psihice. Rezum mai jos cateva idei din articol, ca si reactiile, care nu au intarziat, din partea unor ufologi.
dependente, violenta fizica si verbala, infidelitate, infractiuni, nu despre aspectele majore voi scrie in acest articol, ci despre cele mai putin clare, dar care in cele din urma, ne distrug capacitatea de a avea relatii care functioneaza excelent. ... Ai decis sa investesti timp sa citesti acest articol.
Dar nu doar in excelentul articol metionat gasim semnatura lui Gave pe analize mai mult decat critice despre Macron si despre actualitatea politica din Franta.
Publicistul Jon Austin a publicat un articol cu aceste declaratii in Sunday Express. ... Iata ca, intr-un articol din acelasi Sunday Express, din 28 septembrie 2017, se anunta ca Ray Santilli a decis sa faca publice, in premiera, 3 cadre din presupusul film real. In articol sunt reproduse aceste imagini.
FARCAS) In 16 decembrie 2017, un articol din The New York Times, scris de Helene Cooper, Ralph Blumenthal si Leslie Kean, dadea in vileag faptul ca Pentagonul a finantat, intre 2008 si 2012, cu 22 milioane de dolari, un proiect ultra-secret privind fenomenul OZN.
Astronomul Seth Shostak, de la Institutul SETI, si el un opozant ferm al prezentei extraterestre pe Pamant (dar convins ca acestia transmit spre noi mesaje radio pe care le vom capta intr-o buna zi) a scris un articol, la inceputul lunii ianuarie a.c. Principalele idei din articol sunt:
Asa cum rezulta dintr-un articol din 22 decembrie 2017, semnat de Liu Zhen, interesul fata de fenomenul OZN a explodat la sfarsitul anilor 1970 si a atins un maxim doua decenii mai tarziu.
In numarul din octombrie 1953 al revistei americane Electrical Manufacturing se poate gasi un articol care incearca sa arate uriasele cheltuieli de bani si timp facute in acest domeniu. Titlul sub care a aparut acest scurt articol era :
google-analytics.com