Shades Beauty Lounge a demarat un eveniment inedit care si-a propus sa aduca in fata membrilor presei si a bloggerilor mame doua vedete, in persoana Monicai Iagar si a Roxanei Iliescu, ce au impartasit celor prezenti trucurile lor de beauty precum si felul in care reusesc sa imbine cariera de mama cu viata profesionala.
"Am un program destul de incarcat, ce ma obliga sa las look-ul pe ultimul
plan. De obicei, ma aranjez in graba si prefer sa apelez la persoane calificate in domeniu, cum sunt cei de la Shades Beauty Lounge. Pentru ca sunt mereu ocupata, imi iau fetele cu mine ori de cate ori este posibil, in orice locatie as fi, ca sa putem petrece cat mai mult timp impreuna. Astfel, fetele mele au facut cunostinta cu saloanele de infrumusetare de mici, pentru ca mi-am dorit sa fim aproape in orice moment. Cred ca este important pentru o mama sa impartaseasca copiilor grija pentru imaginea sa, asta conteaza in viata poate mai mult decat am crede", a marturisit
Monica Iagar.

Roxana Iliescu "Sa nu uitam sa fim femei frumoase!"

Fiind in asentimentul Monicai, Roxana Iliescu a tinut sa adauge:" Eu cred ca nu trebuie sa uitam sa fim femei si sa ne simtim bine cu noi, chiar daca suntem mame. Subliniez faptul ca atunci cand te simti bine cu tine, emani acea energie catre toti cei din jurul tau, iar fericirea ta se va transmite catre copii, sot, parinti. Eu sunt o iubitoare a metodelor de infrumusetare, fie ca tin de manichiura, par, ten, corp si cred ca le-am impartasit si fiicelor mele asta. Am facut asta intr-atat de mult incat fiica mea cea mica s-a "coafat" singura de sarbatori, respectiv si-a tuns
un breton extrem de funcky, fara ca eu sa stiu. Cand am aflat, va puteti imagina ce surpriza am avut", a declarat Roxana.
Si pentru ca orice mama trebuie sa isi aminteasca in primul rand ca este femeie si merita un rasfat de seama, oriunde ti-ai petrece Craciunul sau Revelionul, Shades Beauty Lounge are o solutie de hairstyling personalizata pentru caracterul si trasaturile tale.
Participantele la eveniment au asistat si la o schimbare totala de look ce
s-a intampla in timp real, sub privirile invitatilor, pentru a descoperi maiestria specialistilor Shades Beauty Lounge.
In plus, toate invitatele au participat la tombola PANTOFIROMANESTI.RO,
iar o norocoasa castigatoare a plecat acasa cu o pereche de ghete in trend.
Dorim sa lansam si un concurs catre toti participantii din cadrul
evenimentului Shades Beauty Lounge. Autoarea celui mai comentat articol
despre eveniment va petrece impreuna cu perechea o noapte la pensiunea de 5 stele Atra Doftana, locatie exclusivista, premiata la Anuala de Arhitectura 2011 si 2012.
Regulament de inscriere:
Posteaza link-ul articolului tau pe Facebook-ul Shades Beauty Lounge
Strange cat mai multe comentarii pe blog-ul, site-ul tau sau facebook-ul tau cu privire la acest articol!
Peste o saptamana va fi desemnata castigatoarea.