Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (5.43 secunde)
Ocupantii au tras asupra a peste 16 asezari din Donetk si Lugansk. Un civil a fost ucis si sase au fost raniti. Fortele ruse au distrus 39 de obiecte civile.
Soferita retinuta dupa ce a omorat 4 muncitori, in stare de ebrietate fiind, a fost prezentata, cu propuneri legale, Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi si Judecatoriei Iasi,.
Sursa britanica: Militarii rusi refuza sa respecte ordinele si dezerteaza. SUA transfera Ucrainei peste 1.400 de sisteme antiaeriene. Oficial ucrinean:
Tragedie pe Drumul National 2, in comuna Podgoria, din judetul Buzau. Un adolescent de 15 ani, care conducea cu viteza un automobil, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe marginea drumului.
Barbatul a fost acuzat oficial ca si-a ucis sotia cu lovituri repetate, timp de zece ani. Ar fi lovit-o pana cand femeia a fost operata pe creier.
El a fost ucis in cursul noptii de sambata spre duminica in Afganistan in urma unei lovituri cu drona, aceasta fiind o noua lovitura pentru organizatia terorista.
Prim-procurorul Laurentiu Palaghia de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arges a oferit detalii privind masacrul de la Bascov, acolo unde un barbat, cunoscut cu afectiuni psihice, si-a ucis 5 membri ai familiei printre care si un copil de 5 ani.
Atacuri cu rachete lansate de armata rusa noaptea precedenta si joi dimineata asupra celui de-al doilea oras ucrainean ca marime, Harkov, au ucis cel putin opt persoane si au ranit mai multe, spun oficialii Kievului.
Zilele trecute am auzit ca un medic a fost acuzat de Colegiu de malpraxis dupa ce a ucis un copil, facindu-i o banala operatie de apendicita.
Furtuni puternice au lovit regiuni din centrul si sudul Europei, ucigand cel putin 13 persoane, inclusiv trei copii. Decesele, cele mai multe provocate de caderi ale copacilor, au fost raportate in Italia si Austria si pe insula franceza Corsica, scrie BBC.
Pakistan declara "catastrofa climatica" si cere ajutor international suplimentar, dupa ce inundatiile au facut ravagii in intreaga tara si au ucis peste o mie de oameni.
Sa reinviem acum ceva care a fost ucis de mult, parca suna tras de par. Si, cu toate ca nu suntem o monarhie, poate ca, pentru nostalgici, ar trebui - ironic, fara doar si poate - atrasa atentia asupra urmatorului fapt:
"Seceta a ucis orice boare de vant./Soarele s-a topit si a curs pe pamant./A ramas cerul fierbinte si gol./Ciuturile scot din fantana namol./ Peste paduri tot mai des focuri, focuri,/Danseaza salbatice, satanice jocuri."...
De la poalele dealului vegheaza statuia impunatoare a lui Barbu Catargiu, prim-ministrul conservator ucis pe cand se urca in caleasca, dupa o sedinta furtunoasa a Camerei in care s-a opus reformei agrare, privita ca o "incalcare a legii".
Printre aceste perle melescaniene, m-a surprins una la modul cel mai sincer, prin nonsalansa cu care a fost servita in public, la ceremonia oficiata in cinstea ultimului soldat ucis in Afganistan.
De acord, acel individ de care a vuit toata presa a ucis o italianca a fost grozavie mare care a facut ocolul Europei.
Ultra-mediatizatul caz al romanului de etnie rroma care a talharit si ucis o italianca acum cateva zile reprezinta exemplul clasic despre cum ne privesc de ani buni occidentalii.
Asa s-ar putea face selectia dintre cei care se duc si muncesc pentru a castiga mai bine si cei care se duc doar pentru furt si, totodata, asa s-ar putea gasi masurile ce se impun pentru ca oameni, cum este bestia ce a ucis la Roma, sa nu mai calce niciodata prin Europa.
Un barbat inarmat a intrat intr-o scoala din centrul Rusiei si a inceput sa traga. Cel putin noua oameni au fost ucisi, iar alti 20 au fost raniti, conform autoritatilor ruse, citate de BBC.
La fel a facut si un britanic care ne-a ucis un mare regizor. Si asta pentru ca le merge. Pentru ca se stiu puternici si pentru ca noi suntem si ne comportam ca un stat vasal.
google-analytics.com