Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (2.91 secunde)
Un atac rusesc asupra unui convoi de refugiati a ucis 30 de persoane. Centrala Zaporojie a fost o miza centrala a invaziei rusesti de 7 luni.
100 de persoane au murit in Florida din cauza uraganului Ian, jumatate in Lee County. Peste 1.900 de persoane au fost salvate, a anuntat guvernatorul Floridei, Ron DeSantis.
Dupa Harkov, Ucraina impinge fortele ruse afara din Herson. Zelenski i-a trimis un mesaj lui Putin: Oricate arme ar avea, Rusia pierde razboiul.
Barbatul acuzat ca a sechestrat si ucis cu sange rece doi muncitori intr-un apartament din Onesti a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare.
Loviturile cu rachete au ucis 43 de oameni intr-o saptamana, spune Zelenski. Zelenski: Este necesara desemnarea oficiala a Rusiei ca stat terorist, la toate nivelurile.
Abandonat pe un camp dupa ce a fost violat in repetate randuri, Ionut Gabriel Dragomirescu ar fi implinit anul acesta 30 de ani.
Dupa incidentele din Bistrita, cand un copil in varsta de trei ani a fost ucis in bataie de un asistent maternal, aflam ingroziti dintr-un raport al unei institutii de control ca la noi, de mai bine de doi ani, asistentii maternali primesc atestate fara sa mearga la cursuri.
Vorba asta din batrani s-a dovedit mortal de adevarata acum cateva zile cand un galatean si-a ucis cu sange rece propriul copil.
Distractia romanului de dimineata pana seara a fost, este si va ramane bautura si fotbalul. Intre, e loc si de femei, da' nu prea des, pentru ca de vineri pana luni, plus marti, miercuri si joi in saptamani europene, e mult de lucru in fata televizorului.
Un barbat a deschis focul, duminica, intr-o cafenea din sudul capitalei Italiene, unde avea loc o sedinta a locatarilor unui bloc si a ucis trei persoane printre care si prietena premierului italian, scriu jurnalistii de la The guardian.
Traversarea neregulamentara a fost cauza altor 891 de accidente, soldate cu 203 persoane decedate si 703 raniti grav, iar neacordarea prioritatii de trecere pietonilor a ucis 55 de oameni, alti 399 fiind raniti grav.
Suspectul unei teribile crime comise de Craciun, in judetul Dolj, a fost gasit de politisti in apropiere de localitatea Calarasi.
Meteorologii din SUA numesc furtuna "ciclon bomba" si spun ca este foarte periculoasa. Vremea rece a perturbat si traficul aerian in anumite parti ale Statelor Unite.
Potrivit unor reprezentanti ai Parchetului Dolj, din primele cercetari a reiesit ca in urma cu cateva zile, a avut loc un conflict intre fratele agresorului si un prieten al elevului care a fost ucis.
Tanarul doljean arestat preventiv saptamana trecuta pentru comiterea infractiunii de omor calificat a recunoscut ca, in seara de 27 octombrie, a ucis-o pe Maria Popescu.
Politistii se asteapta ca la Piatra Neamt sa vina interlopi din toata tara pentru a participa la inmormantarea lui Gheorghita Mararu, ucis duminica.
Acestia au ucis deja trei politisti, au ranit zeci de persoane, au incendiat autoturisme si au deschis focul asupra unor avioane care incercau sa decoleze ori se aflau pe pista, scrie BBC.
Mandoiu va trebui sa mai dea socoteala si pentru o crima pe care ar fi comis-o luna trecuta, pe 21 octombrie, cand, in locuinta aceluiasi Icu, l-a ucis in bataie pe Petrisor Oprea, de 42 de ani, din aceeasi localitate, cu care bausera pana atunci.
Armata lui Putin a ucis azi o familie in Herson dupa ce a atacat o statie de pompieri. Ucrainienii sunt indemnati sa evite locurile aglomerate pentru siguranta lor.
Si-a ucis vecinul cu masina, dupa care a fugit si s-a ascuns de politisti. Asa s-ar putea rezuma in cateva cuvinte fapta unui tanar din satul Talpa (comuna Candesti) implicat sambata seara, intr-un accident mortal petrecut in satul Lunca (comuna Varfu Campului).
google-analytics.com