Cautare

336 de rezultate pentru "ucis" (3.26 secunde)
Convertirea la crestinism dupa ce a ucis crestini l-a absolvit pe Sfantul Pavel de pacatul initial. Lucru care, in mod normal, ar trebui sa fie inacceptabil.
Sambata, rusii au atacat mai multe localitati din Ucraina si au ucis zeci de civili. Sambata, o fetita de 3 luni, mama si bunica ei au murit in exploziile de la Odesa.
Cel mai recent bombardament a ucis 5 civili si a ranit alti 9. Harkovul a fost ingropat in moloz si continua sa fie bombardat de armata lui Putin.
Parintii copilului in varsta de un an disparut si gasit mort sub un pod, la 500 de metri de casa, in comuna Fruntiseni din Vaslui, cred ca fiul lor ar fi fost rapit din casa si ucis.
Guvernul ucrainean va continua sa evacueze oamenii din Mariupol incepand de luni dimineata. Evacuarile au fost intrerupte duminica seara din "motive de securitate", dupa ce combinatul Azovstal a fost din nou atacat duminica seara.
Faptul ca un tinar a murit cu zile, tot in acelasi cartier, ucis cu mai multe lovituri de cutit dupa ce se certase cu niste baieti care si asa fac zile negre locatarilor din zona, nu face decit sa intareasca imaginea de loc pe care e bine sa-l ocolesti sau macar anumite zone.
Este ziua 80 de razboi. Comandant: Regimentul Azov a nimicit circa 6000 de soldati rusi. Azov a distrus 8 tancuri si peste o suta de vehicule blindate.
Un om a fost ucis si patru au fost raniti grav de un barbat care a deschis focul asupra enoriasilor, dupa slujba.
Un barbat sustine ca indiferenta medicilor i-a ucis mama. Femeia ar fi fost tinuta nemancata cu zilele si s-ar fi ales cu mai multe infectii bacteriene care i-ar fi adus sfarsitul.
Militarul rus i-a cerut iertare femeii careia i-a ucis sotul. Zelenski: Ii vom aduce in fata justitiei pe cei care executa ordine criminale.
Criminalii rusi din Bucha au fost surprinsi de catre camerele de supraveghere Militarii rusi au ucis 8 civili ucraineni in spatele unei cladiri de birouri.
Criminal, pentru ca a ucis, a furat, a mintit, a incalcat legea romana sau internationala, a promovat violenta si sperjurul.
Procesul primului militar acuzat de crime de razboi a inceput miercuri, la Kiev. Militarul rus i-a cerut iertare femeii careia i-a ucis sotul. Vadim Sisimarin a fost condamnat pe viata.
Inainte sa plece de acasa, si-a ucis bunica. Apoi a intrat intr-o scoala primara, in care invata copii cu varste intre 6 si 10 ani, si a deschis focul, la intamplare.
Agresorul a fost ucis de fortele de ordine. Bilantul deceselor de la scoala din Uvalde, Texas, a ajuns la 18 copii si 3 adulti, marti seara.
Tanarul de 18 ani, care a ucis 19 copii si doi adulti intr-o scoala din Texas, isi anuntase intentiile pe Facebook.
Cea mai recenta tragedie a avut loc luni, dupa ce un jurnalist francez a fost ucis ca urmare a faptului ca masina care mergea sa evacueze 10 oameni si in care se afla a fost bombardata in apropiere de orasul Severodonetk.
Marina face recuperare pe toate planurile. Un asemenea accident nu poate fi uitat si probabil o sa se gandeasca toata viata ei la acest accident si cum si-a pierdut cea mai buna prietena, dar recuperarea fizica este saptamanala.
Cinci persoane au fost ranite joi, in cursul unui atac armat intr-un cimitir din Wisconsin, in nordul Statelor Unite. Incidentul s-a petrecut in timpul inmormantarii unui barbat ucis de politie la sfarsitul lunii mai, au potrivit politistilor locali.
Generalul-maior Roman Kutuzov, comandantul Armatei a 5-a, a fost ucis in luptele din estul tarii. Armata ucraineana a publicat ca dovada fotografia cu trupul acestuia.
google-analytics.com